Jurek Bemanning

Les Mills söker Sales Support för Sverige

Om företaget
Les Mills Nordic är ett dotterbolag till Les Mills International som är baserat på Nya Zeeland. Det nordiska dotterbolaget stödjer, samarbetar och utvecklar klubbar samt utbildar instruktörer i 13 länder i Norden, Baltikum och Centraleuropa. Med världens bästa gruppträning inspirerar och engagerar vi miljoner människor att röra på sig varje vecka. Våra träningspass är licensierade av 18 500 partner i 100 länder runt om i världen. Vi stöttar var och en av dessa partners på deras resa inom fitness och tillhandahåller forskning, marknadsföring samt nya träningspass var tredje månad. Är du redo att gå med oss? Du hittar mer om Les Mills här: 
www.lesmills.com

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för vår kunds räkning en säljsupport till säljteamet baserad på huvudkontoret i Stockholm. Teamet supporterar säljarna på fältet med alltifrån administrativa uppgifter, lead search, bokning av kundmöten samt ordna med seminarier och sköta uppföljning och utvärdering av olika aktiviteter.

Din roll är att supportera de två säljarna på den svenska marknaden med aktiviteter som:

-          Generera och bearbeta nya affärsmöjligheter

-          Boka möten mellan kunder och säljaren i ditt område samt planera resanden effektivt

-          Svara på telefonsamtal och e-post från kunder

-          Hantera eventuella utmaningar från kunder och lösa problem vid behov

-          Prioritera arbetet utifrån hur säljarens schema ser ut

-          Uppföljning av kunder för att se till att de är nöjda med Les Mills produkter

-          Vara insatt i försäljningsmålen

-          Administrativa uppgifter som uppdatering av information i CRM (Sales Force), förberedelse av avtal, rapporter etc

Vem är du?
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning, eftergymnasial utbildning är meriterande. Du har en stark administrativ erfarenhet, ett par års erfarenhet från supportrelaterat arbete och brinner för kundservice. Då vi arbetar internationellt och har löpande kontakt med våra kunder behöver du behärska engelska i tal och skrift. Du är systemvan, duktig i Officepaketet och har du tidigare arbetat i Salesforce är det meriterande.

Som person är du bekväm att kommunicera via telefon och har lätt för att förstå olika typer av människor. För att lyckas i denna roll måste du vara en utåtgående person som kan ta hand om nya såväl som befintliga kunder och stödja dem för att uppnå ett framgångsrikt företag. Du har en hög energinivå och har förmåga att uppnå uppsatta mål. Du är resultatdriven, strukturerad och noggrann. Slutligen har du ett härligt driv och ser affärsmöjligheter i det du gör!

Du erbjuds
En varierad roll inom kundadministration/support inom en mycket spännande bransch i ett väletablerat bolag. Du kommer till ett internationellt bolag med högt i tak, prestigelöshet, härliga träningsglada kollegor där man har kul på jobbet tillsammans. Kontoret är beläget i fina lokaler mitt i city. I denna rekrytering samarbetar Les Mills med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se
. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Monia Letmark

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 november

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Les Mills söker Sales Support för Sverige