Jurek

Legal and Compliance Director till Teleperformance

Teleperformance Nordic är inne i en stark omvandling och utveckling där vi jobbar med spännande kundnära initiativ inom digital transformation. Inom koncernen jobbar vi mycket tillsammans, både inom Norden, Europa och Globalt. Även gemensamt med vår personal är vi inne på en förändringsresa där vi fokuserar på att utveckla både personal och ledarskap. Vi är stolta över de globala och nordiska kunder som vi servar och över vår fantastiska personal.

 

Till vår nordiska verksamhet söker vi nu en affärsinriktad Legal & Compliance Director som trivs i en internationell miljö med starkt kundfokus. Du har placeringsort Stockholm, rapporterar direkt till vår CFO och arbetar nära den nordiska ledningsgruppen.

 

 

Arbetsbeskrivning:

Tjänsten som Legal & Compliance Director är nyinrättad hos Teleperformance Nordic. Det betyder att du kommer ha chans att utveckla dess utformning men också att det är viktigt att du har förmågan att arbeta proaktivt för att bygga upp funktionen till att motsvara kraven på den affärskritiska del i verksamheten vi behöver.

 

Rollen innefattar ansvar för både den generella bolagsjuridiken och för compliance vilket gör att du behöver ha en bred erfarenhet och kompetens. Du ska trivas i en mycket internationell kontext med många externa och interna kontakter där du balanserar ett kommersiellt förhållningssätt med riskbedömningar och de juridiska krav som ställs. Ditt arbete kommer bland annat att bestå av löpande juridisk rådgivning till verksamheten, upprättande, granskning och förhandling av stora komplexa avtal, upphandlingar, bolagsrätt, governance och riskhanteringsrelaterade frågeställningar samt av regelefterlevnad i vid mening exempelvis GDPR och andra dataskyddsfrågor.

 

Våra kunder är globala aktörer som ställer höga krav på säkerhet och våra regelverk, rutiner och processer är utformade i enlighet med detta. Då arbetet och verksamheten rör sig över flera jurisdiktioner innefattar arbetet även stöd till och ledning av externa lokala ombud. Du kommer att vara ett viktigt juridiskt stöd i en organisation med varierande kunder och frågeställningar. Du kommer ha samarbete med Teleperformance jurister på huvudkontoret i Frankrike men som jurist i Norden kommer du ha en självständig roll.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med juristexamen och som arbetat på advokatbyrå eller bolag har minst 5 år. Du behöver ha kvalificerad arbetslivserfarenhet, där du arbetat självständigt och affärsnära med flera av de för rollen relevanta rättsområdena. Du är kommersiellt orienterad och drivs av att skapa affärer samt har ett genuint intresse för att bidra till att Teleperformance gör sina affärer på ett säkert och lönsamt sätt.

 

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift.

 

 

Du erbjuds:

Du får arbeta på en energifylld och innovativ arbetsplats med globala spännande kunder, på ett bolag som växer snabbt, där beslutsvägarna är korta och som ger sin personal marknadsmässiga villkor och mycket goda möjligheter till utveckling och internationellt utbyte.

 

 

Ansökan:

I denna rekryteringsprocess samarbetar Teleperformance med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via email. Intervjuer kommer inledas i mitten av augusti. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson tel 076- 002 81 69 alternativt catarina.isaksson@jurek.se. Välkommen med din ansökan!

 

 

Om oss:

Teleperformance är det största BPO-företaget i världen med sina 380 000 anställda i 83 länder. Globalt omsatte bolaget 5.7 miljarder Euro 2020.

 

Teleperformance Nordic har 2800 anställda fördelade på 6 siter i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Vi har även en nearshore site i Chania, på Kreta, som ingår i den nordiska verksamheten. Till våra kunder räknas flera stora välkända globala företag liksom mycket kända nordiska koncerner.

 

Vi är just nu extra stolta över att ha lyckats certifiera oss till att vara a Great Place To Work. Denna certifiering ger ett Trust index från personalen. Vi är mycket stolta över att ha ett väldigt starkt index där vår personal känner sig inkluderade oavsett entnicitet, kön eller sexuell läggning. Det, liksom allt annat ovan, skall vi fortsätta med jobba med.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 september

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Legal and Compliance Director till Teleperformance