Jurek Bemanning

Legal Advisor Contracts

Vill du vara med på resan hos nordens största spelbolag att skapa världens bästa spelupplevelse med en långsiktig och hållbar affär? Bra, då har du hittat rätt! Vi på ATG har fått en fantastiskt bra start på den nya licensmarknaden, vi skapar oss en ny spännande framtid i en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort. Därför söker vi nu en Legal Advisor som ska stärka upp vår inköpsavdelning.


I rollen kommer du att utveckla och etablera Legal i nära samarbete med nyckelfunktioner på ATG som IT, affärsledning, produktägare, marknad och försäljning. Du kommer ge råd till verksamheten i kontraktsfrågor kopplat till de lagar som reglerar ATGs verksamhet som GDPR, AML och Spellagen.


Med din spetskompetens stöttar du ATGs affärsverksamhet i legala kontraktsfrågor och erbjuder genomlysning, analys och rådgivning från behov till leverans samt deltar i och driver prioriterade kontraktsförhandlingar tillsammans med interna stakeholders. Eftersom Strategiskt Inköp ansvarar för att stötta hela ATGs affärsverksamhet kommer du arbeta med en flera olika typer av avtal med parter som verkar inom en mängd olika branscher. Du kommer ansvara för att etablera och säkerställa en styrd process för avtalshantering och grundläggande processer och avtalsmallar för inköp. Tjänsten är placerad på Solvalla och du rapporterar till Head of Strategic Sourcing.


Du har juristexamen och erfarenhet av att teckna komplexa tjänsteavtal och licensavtal. Vidare har du förhandlings- och upphandlingsvana. Du är insatt i för ATG relevanta lagar som AML, Upphovsrätt, GDPR och Spellagen. Tidigare erfarenhet från dynamiska och komplexa branscher är meriterande.


För att lyckas i rollen ser vi att du förutom juridik är stark inom följande kompetensområden:

  • Kommersiellt fokus
  • Struktur, prioritering och pragmatiskt angreppsätt
  • Systemtänkande
  • Analys och problemlösning
  • Relationsskapande och konsultativt angreppsätt
  • Kommunikation


Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar mot ett gemensamt mål i en verksamhet som ständigt utvecklas. På vårt kontor vid Solvalla Travbana har vi en företagstränare och en sportvåning där träning under arbetstid och flexibla arbetstider erbjuds.


Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se då urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar ATG  med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ulriikka Uittomäki på telefonnummer 0766 33 14 40.I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela vårt överskott gått tillbaka till våra ägare, den svenska trav- och galoppsporten - och det tänker vi fortsätta med. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag. Spelansvaret är, och förblir, vår absolut viktigaste hållbarhetsfråga. Vårt kundlöfte är att erbjuda våra kunder spännande spelupplevelser på ett schysst och smidigt sätt.


I dag är vi närmare 350 personer som arbetar på ATG – och vi behöver bli fler. Förutom en inspirerande och engagerande arbetsmiljö erbjuder vi en heltidsanställd företagstränare, eget modernt gym med möjlighet att träna under arbetsdagen, och flexibla arbetstider.


Vi vill skapa världens bästa spelupplevelse - häng med!Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Tillsvidare Heltid


Kontakt:

Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

 

 

Ansök nu 

 

 

Sista ansökningsdag : 26 juni . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 26 mars

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Legal Advisor Contracts