Jurek

Långt uppdrag som Staffing Coordinator till Avanade

I rollen som Staffing Coordinator hos Avanade arbetar du i en nyckelroll för att säkerställa att våra projekt är bemannade med rätt kompetens.

 

 

Arbetsuppgifter

Som Staffing Coordinator arbetar du gentemot de projekt Avanade får in och ansvarar för att effektivt bemanna projekt med rätt kompetens och expertis. Du arbetar dagligen med olika intressenter både inom organisationen men också gentemot våra externa parter.

 

• Se över och utvärdera resurser utifrån rollbeskrivning och ta hänsyn till individens preferenser samt karriärutvecklingsmål

• Koordinera möten för att förstå projektets behov och presentera rätt konsulter mot organisationen

• Kommunicera tillgänglighet och tillgången av resurser gentemot organisationen

• Nära samarbete med andra schemaplanerade i Norden men även globalt

• Säkerställa en smidig process för de konsulter som är på och även mellan uppdrag

• Uppdatera och underhålla data i schemaläggningssystemet samtidigt som informationen är korrekt och tillförlitlig.

• Distribuera ad hoc-rapporter vid behov

 

 

Vem är du?

Du har sannolikt en kandidatexamen inom HR, IT eller ekonomi. Du har några års arbetslivserfarenhet och har du arbetat i en liknande roll sedan tidigare där du arbetat med bemanning av konsulter är det mycket positivt, likväl om du arbetat i en liknande bransch.

 

Du är en kommunikativ person som har förmågan att arbeta mot flera intressenter och trivs med att arbeta i en global organisation. Du är service minded och har en vilja att hjälpa till där det behövs, du har en nyckelfunktion till att projekten löper på och din serviceådra blir här en viktig del för att du ska lyckas.

 

Vidare ser vi att du är målinriktad doer som arbetar väl mot deadlines, du är strukturerad och har en god förmåga till att parera flera projekt och arbetsuppgifter parallellt. Du har en mycket god systemvana, har mycket goda kunskaper i Excel och har du arbetat med Power BI är det positivt.

 

Större delen av ditt arbete sker på engelska varför det är av vikt att du är flytande i både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds

Avanade tar din personliga utveckling på största allvar, du arbetar tillsammans med kollegor som delar sin kunskap och erfarenhet. Avanade har ett uttalat fokus på mångfald och uppmuntrar en arbetsmiljö där varje medarbetares unika kompetens och erfarenheter inte bara räknas, utan rent av är avgörande för deras förmåga att leverera resultat på högsta nivå till sina kunder.

 

Detta är ett konsultuppdrag där du är anställd via Jurek Talents men arbetar hos Avanade. Behovet har uppstått då nuvarande Schemaplanerare går på föräldraledighet under november/december där du under våren och hösten går bredvid honom och konsultuppdraget planeras pågå till minst augusti 2023.

 

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se eller Lilly Engfeldt lilly.engfeldt@jurek.se

 

 

Om Avanade

Visste du att Avanade är världens största, oberoende, Microsoft innovatör? Vi erbjuder våra medarbetare en chans att vara en del av våra kunders digitala omvandlingsresa och att leda vägen för IT i Sverige – en möjlighet att få säga "Jag var där, vi gjorde det!".

 

Vi förknippas med ledande digital och molnbaserad innovation samt med förmågan att utveckla verksamheter och skapa helhetslösningar som driver kundens affär framåt. Men vi är så mycket mer! Hos oss är stämningen och känslan personlig, inkluderande och positiv. Kort och gott – vi har roligt tillsammans. Oavsett om det är i det dagliga arbetet eller på någon av våra sociala aktiviteter utanför arbetet.

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 25 april

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Långt uppdrag som Staffing Coordinator till Avanade