Jurek Bemanning

Långsiktigt uppdrag som ekonomiassistent

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent till ett mycket trevligt företag beläget strax utanför Göteborg. Här välkomnas du till en arbetsplats med god stämning, trevliga kollegor och härligt arbetsklimat. I din roll som ekonomiassistent kommer du ha fokus på kundreskontra, inbetalningar, bankavstämningar men också vara behjälplig vid ekonomirelaterade frågor som kan komma in från kunderna.

 

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med start i slutet av september, och för rätt person finns goda möjligheter till anställning hos kund längre fram. Vill du bli en del av ett varmt, kompetent och trevligt team där du dessutom får chansen växa och utvecklas i din roll tar jag med glädje emot din ansökan!

 

 

Vem söker vi?
Vi ser att du är minst utbildad gymnasieekonom med arbetslivserfarenhet alternativt att du läst en YH- eller universitetsutbildning inom ekonomi. Det viktigaste är att du verkligen tycker om att arbeta med ekonomi samt är prestigelös och engagerad i ditt arbete.


Vidare tror vi att du är lyhörd, social och trivs med att arbeta tillsammans med andra. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och gillar att arbeta i ett högt tempo.

 

Du erbjuds en bred roll med mycket utvecklingsmöjligheter på ett expansivt företag beläget i fräscha lokaler strax utanför Göteborg. Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

 

 

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

 

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 23 september . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Långsiktigt uppdrag som ekonomiassistent