Jurek Bemanning

Kvalitetstekniker till Andrénplast AB

Om verksamheten
Vi söker en driven kvalitetstekniker för ett långsiktigt uppdrag på Andrénplast AB. Vår kund är systemleverantör till den europeiska industrin som utvecklar och tillverkar bland annat interiöra och exteriöra termoplastsystem till lätta och tunga fordon. Organisationen utmärker sig av hög produktivitet, leveransprecision, tydlig nollfelsattityd och en stark företagskultur. Andrénplast arbetar med tydligt fokus på ständig förbättring och utveckling av verksamheten för att stå rustade inför framtiden.

Arbetsbeskrivning
I rollen som kvalitetstekniker kommer du att arbeta med att identifiera samt driva reklamationer avseende köpt material och komponenter mot leverantörer. Du tar emot reklamationer ifrån kunder, registrerar dem samt ser till så att ärendet blir löst på snabbast och smidigast sätt. Som kvalitetstekniker har du en varierande och rolig arbetsdag där du dels har mycket kundkontakt per mail och telefon, men också är ute i produktionen för att skapa dig en uppfattning och utreda produkten som reklamationsärendet gäller. Du förser också ekonomiavdelningen med information om eventuell debitering alternativt kreditering om behov finns. I rollen krävs det att du kan ta egna initiativ och hitta både kort- och långsiktiga åtgärder.

På Andrénplast AB får du möjligheten att utvecklas i en spännande roll, på ett fartfyllt och engagerat företag tillsammans med nyfikna och kompetenta kollegor. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst till december 2019.

Vem söker vi till denna roll?
Vi söker dig som har arbetat med reklamationshantering tidigare och är redo för nya utmaningar. Har du arbetat i industrimiljö är detta mycket meriterande. Som person tror vi att du är prestigelös, effektiv och självgående.

Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och en god prioriteringsförmåga. Som kvalitetstekniker är dagen fartfylld och rolig vilket innebär att du kommer vara i ständig utvecklig och få växa i din roll. Vi ser att du som söker talar och skriver svenska och engelska flytande.

Du erbjuds
Vi kan erbjuda en utvecklande och rolig roll i en spännande bransch på ett intressant företag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Detta ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd som konsult via Jurek Rekrytering & Bemanning men uthyrd till Andrénplast AB. För frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 7 december . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Teknik & Ingenjör


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalitetstekniker till Andrénplast AB