Jurek Bemanning

Kvalificerad sekreterare till Sveriges advokatsamfund

Om verksamheten:
Sveriges advokatsamfund är en privaträttslig sammanslutning som bildades år 1887. Endast den som är ledamot av Advokatsamfundet har rätt att använda titeln advokat. I dag har Advokatsamfundet mer än 5 900 ledamöter. Advokatsamfundets ändamål är att vidmakthålla en etisk och professionellt hög kvalitet inom kåren, följa rättsutvecklingen och verka för att samfundets erfarenhet kommer denna till godo, tillvarata advokaternas yrkesintressen samt verka för sammanhållning och samförstånd mellan advokaterna.

Arbetsbeskrivning:
Advokatsamfundet söker en kvalificerad sekreterare som kan axla en bred roll med stor variation och omväxling. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av följande:

- Skriftväxling i inträdesärenden, disciplinärenden och konsumenttvistärenden.

- Dokumenthantering, upprättande av diverse protokoll m.m.

- Reseplanering och bokningar.

- Delta i planering och genomförande av olika arrangemang såsom Advokatexamen, Stockholm Human Rights Awards, Advokatdagarna m.m.

- Att tillsammans med fem andra personer avlasta ordinarie receptionist i reception och växel.

Vem är du?
Advokatsamfundet söker en kvalificerad sekreterare med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du trivs med ett omväxlande arbete. Som person är du driven och van att arbeta i ett högt tempo. Du är effektiv, noggrann och van att arbeta självständigt. Vidare har du hög integritet och förståelse för att arbetet sker under sekretess. Din språkbehandling på svenska och engelska är utmärkt såväl i tal, som i skrift.

Du erbjuds:
Du kommer att bli en del av Advokatsamfundets kansli, som har cirka 35 anställda och som är ett serviceorgan åt ledamöter, styrelse, disciplinnämnd m.fl. Kansliet har sin verksamhet i vackra lokaler på norra Djurgården. Du erbjuds subventionerad lunch med Rikskortet, fria hälsokontroller och pensionsplan enligt ITP1.

I denna process samarbetar Sveriges Advokatsamfund med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du därför välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Olofsson på telefonnummer 072 017 52 90 alternativt via mail: elin.olofsson@jurek.se.

Du är välkommen att söka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Sista ansökningsdag: Vi går igenom urvalet löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Område: Stockholm, Stockholms Län

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Elin Olofsson
0720-17 52 90
elin.olofsson@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 28 februari . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalificerad sekreterare till Sveriges advokatsamfund