Jurek Bemanning

Kvalificerad Administratör/Juristassistent till Andulf Advokat

Om verksamheten
Andulf Advokat är en advokatbyrå specialiserad på private equity. Specialiseringen innebär juridisk rådgivning i samband med etableringar av riskkapitalfonder, investeringar i riskkapitalfonder samt investeringar i och förvärv av såväl nystartade tillväxtföretag som etablerade företag (M&A). Våra klienter spänner från den enskilde entreprenören till de största internationella institutionerna och våra ärenden har i stor utsträckning en internationell prägel. Vi är för närvarande ca 20 anställda och sitter centralt på Kungsgatan 8 i Stockholm. Besök gärna hemsidan för mer information om Andulf Advokat, www.andulf.se


Arbetsbeskrivning

Vi söker en kvalificerad administratör/juristassistent till vårt kontor beläget mitt i centrala Stockholm. I din roll ingår det att på bästa sätt assistera Andulfs advokater såväl internt som externt mot klienter .


Övriga huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Klassiska sekreteraruppgifter så som hantering av korrespondens med klienter och leverantörer via telefon, brev och email, korrekturläsning, översättningar, kopiering/strukturering av material, formatering av dokument.
- Ta emot och förbereda möten.
- Vara primär kontaktperson gentemot bank, hantera betalningar och administrera klientmedelskonton.
- Vara primär kontaktperson gentemot bokföringsbyrå.
- Administrera och betala räkningar och förbereda bokföringsunderlag.
- Administrera utbetalningar/förmåner till anställda.
- Administrera fakturor till klienter.
- Viss projektledning av events så som sommarfester, utbildningsdagar m.m.
- Allt-i-allo som får arbetet på byrån att flyta på och lösa problem som dyker upp i den dagliga driften av byrån.


Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som har minst en gymnasieexamen samt har minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och en vana inom det administrativa. Har du tidigare erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du behärskar Office-paketet utan problem och är en van systemanvändare samt är flytande i både svenska och engelska vad gäller tal och skrift.

Som person är du noggrann, flexibel och prestigelös. Du är proaktiv, strukturerad och ser vad som behövs göras och tycker om att skapa lite av din egen roll i bolaget. Du är van vid högt tempo samt att hantera många uppgifter samtidigt, du har förmåga att vara snabb, kunna prioritera ditt arbete och jobba självständigt. Vidare brinner du för serviceyrket, ser god service som en självklarhet och uppskattar att samarbeta med andra. Du trivs med att vara spindel i nätet, är trygg i din yrkesroll, öppen för att lära dig nya saker och sprider gärna lite glädje omkring dig.


Du erbjuds

En bred och spännande tjänst i ett företag med internationell prägel, skön kultur, trevliga och prestigelösa medarbetare och där man hjälps åt. Kontoret är beläget i mycket trevliga lokaler mitt i Stockholm city. I denna rekrytering samarbetar Andulf Advokat med Jurek Rekrytering & Bemanning. Är du intresserad så är du välkommen att söka genom att skicka in ett personligt brev och ditt CV.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Monia Letmark på monia.letmark@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Du söker tjänsten via Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan!
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Monia Letmark


Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 16 augusti

Kategorier : Juridik Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalificerad Administratör/Juristassistent till Andulf Advokat