Jurek Bemanning

Kvalificerad administratör till förvaltning i Stockholm

Gillar du att vara spindeln i nätet? Är du en noggrann administratör som är van att stötta såväl kollegor som ledningsgrupper med olika uppgifter. Just nu söker vi en erfarenhet administratör till förvaltning i Stockholm. Sök redan idag!

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som administratör kommer du bland annat fungera som sekreterare för förvaltningens ledningsgrupp. Det innebär mötesplanering, delta i och dokumentera informations-, strategi- och planeringsmöten. Det innebär också kalenderbokningar följa upp åtgärder. Samt ärendeadministration inför nämndsammanträden och ge stöd till beredningssekreterare.

 

Vidare kommer du också vara delaktig i förvaltningens övergripande administrativa uppgifter, exempelvis ärendehantering och rutiner för administrativa processer. I rollen ingår även arbetsuppgifter som inkluderar fakturahantering.

 


Vem är du?

Vi söker dig som är bra på, och tycker om, att kommunicera och samarbeta då du kommer ha en stöttande funktion gentemot övrig personal. Vi tror att du är flexibel, prestigelös samt har ett utvecklingsorienterat förhållningsätt.  Vidare är du ordningsam, strukturerad, sinne för detaljer och förhåller dig väl till deadlines. Du ska också ha;

 

  • Avslutande gymnasieutbildning, eller eftergymnasial utbildning
  • Minst tre (3) års erfarenhet från liknande roller, meriterande är med arbetslivserfarenhet från kommunal, regional eller nationell myndighet.
  • Erfarenhet av sekreterarskap åt ledningsgrupp, förvaltningschef eller vd.
  • Goda kunskaper i Office och administrativa IT-stöd för dokumenthantering etc.
  • Du uttrycker dig mycket väl i skrift på både svenska och på engelska.

 

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med start så snart som möjligt och löper i ca 6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Sökord: Administratör, sekreterare

 

Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Kajsa Lidén

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 januari

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kvalificerad administratör till förvaltning i Stockholm