Jurek

Kvalificerad administratör sökes till kund inom offentlig sektor

Vi söker en kvalificerad administratör/assistent som kommer att ingå i en ledningsstab som ansvarar för verksamhetsstyrning och -stöd, nämndadministration, säkerhet, hållbarhet, kommunikation och informationsförvaltning. Gillar du att vara spindeln i nätet och ansvara för de administrativa rutinerna kan detta vara ett uppdrag för dig. Varmt välkommen in med din ansökan!


Arbetsbeskrivning 

Som kvalificerad administratör kommer du etablera, förbättra och effektivisera administrativa processer. Vidare kommer du att säkerställa komplett nämndmaterial inför utskick och publicera information på intranätet. Du kommer i huvudsak att ansvara för:

• Ansvara för de administrativa rutinerna kring nämnd, förvaltningschef och ledningsgrupp
• Koordinera förvaltningschefens kalender, mötes- och resebokningar, fakturahantering samt tillhandahålla nödvändig information inför möten, presentationsmaterial och sammanställa underlag och mötesprotokoll 
• Ansvara och samordna förvaltningens admin-nätverk 
• Planera och hålla ihop förvaltningens medarbetarträffar och chefsnätverk 
• Ansvara för processbeskrivningar och mallar kopplat till nämnden 


Vem är du?

Vi söker dig som är flexibel och trivs med att jobba i komplexa organisationer i förändring/under uppbyggnad. Vidare är det viktigt att du har systematiskt arbetssätt med god förmåga att prioritera arbetet effektivt. Andra krav för tjänsten är: 

• Universitets- eller högskoleutbildning
• Flerårig erfarenhet från liknande arbetsuppgifter i förvaltningsledning och mångårig vana att arbeta nära chefer i en föränderlig miljö


Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag som omfattar heltid i Stockholm. Förväntat startdatum för uppdraget är så snart som möjligt och det löper i första hand i 6 månader med chans till förlängning. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.


Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.


Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Kajsa Lidén
kajsa.liden@jurek.seAnsök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 februari

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kvalificerad administratör sökes till kund inom offentlig sektor