Jurek

Kunnig redovisningsekonom

Arbetsuppgifter:

Till ekonomiavdelningen på Assemblin söker vi nu en kunnig redovisningsekonom med vilja och driv. Du kommer att ingå i ett ekonomiteam bestående av 11 personer och arbeta nära ekonomichefen. Rollen är bred och det finns möjlighet att fortsätta utveckla sin kunskap inom ekonomiområdet. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med övriga kollegor på ekonomiavdelningen och även ha mycket kontakter med företagets verksamheter i Sverige och även med systerbolagen.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter som ingår i teamet:

• Ansvara för månads- och årsbokslut

• Säkerhetsställa periodiseringar, avstämningar, dokumentation

• Löpande redovisning

• En god förståelse för redovisningsregelverket K3

• Anläggningsregister

• Moms

• Inter-Company avstämningar

• Myndighetsrapportering, statistik

• Utveckling av rutiner och processer

• Samarbete med löneavdelning och controllers

• Projektredovisning

 

 

Vem är du?

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande och minst 5–10 års erfarenhet inom redovisning. Du har ett brinnande intresse för ekonomi och siffror och ser det som en rolig utmaning att sätta upp rutiner och processer för ditt arbete.

 

Som person är du noggrann, strukturerad och tar stort ansvar för ditt arbete. Du är prestigelös och flexibel och trivs med den stora bredden av arbetsuppgifter. Du har en stor drivkraft och positivt mindset som hjälper dig i ditt dagliga arbete och gör dig till en uppskattad medarbetare i teamet.

 

Då engelska är koncernspråket ska du även vara van vid att använda det, så väl i tal som skrift. Mycket goda kunskaper i Excel är viktigt. Intresse av att arbeta med kostnadsanalyser är en bra egenskap för att lyckas i denna roll.

 

Om du har erfarenhet från projektredovisning, gärna från bygg eller installationsbranschen är detta meriterande. Förändring och förnyelse uppskattas så erfarenhet och intresse för att utveckla rutiner och processer inom avdelningen på bästa sätt tror vi att du har.

 

Placeringsort: Västberga

 

 

Vi erbjuder:

En utmanande och spännande tjänst i en expanderande organisation med driv och engagemang, där du kommer ha en viktig roll i ett sammansvetsat team. För rätt person finns det goda utvecklingsmöjligheter.

 

Du utgör en central roll i vår verksamhet med många kontaktytor. Vi är ett hjälpsamt team och tillsammans skapas vi ett positivt och öppet arbetsklimat med korta beslutsvägar.

 

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Jurek. Vid frågor angående tjänsten är du därför varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

 

Catharina Airiman, via mail: catharina.airiman@jurek.se eller telefon: 076-002 69 09.

Intervjuer och urval kommer ske löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se.

 

 

Om Assemblin:

Assemblin utvecklas och vi har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartner. Vi tänker stort men agerar snabbt och lokalt. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=BvUFIF84Vrk

 

Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier med den multidisciplinära koncernens styrka och det lokala företagets personliga närvaro. Vår omsättning är 10 miljarder SEK och cirka 5 900 medarbetare på över 100 orter i Norden. Vi finns vi där du är. För dig.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 22 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kunnig redovisningsekonom