Jurek Bemanning

Kunnig redovisningsansvarig till internationellt investmentbolag

Är du en kunnig och driven redovisningsekonom som vill utvecklas i ett internationellt investmentbolag? Då kan detta vara tjänsten för dig!

 

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning, ett internationellt investmentbolag, söker vi nu en kunnig och driven redovisningsansvarig. Du kommer arbeta i en internationell miljö med fokus både på vanligt förekommande redovisningsuppgifter så väl som kvalitetssäkring och arbete med förbättringsprocesser. I denna roll har du ett övergripande ansvar över bolagets redovisning, vilket ställer höga krav på din kompetens. Merparten av arbetet kommer att ske på engelska.

 

 

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a:

 • Kvalitetssäkring av bokslutsprocessen samt säkerställa att redovisningen följer IFRS
 • Övergripande ansvar för Koncernkonsolideringen
 • Kassaflödesberäkningar
 • Likviditetsuppföljning och prognostisering 
 • Budget och kostnadsuppföljning
 • Hantering av interna lån
 • Övergripande ansvar för upprättande av årsredovisningar för koncernen
 • Moms- och inkomstdeklarationer, rapportering av sociala avgifter & lönehantering
 • Kontakt med revisorer, kreditinstitut och myndigheter
 • Implementera och driva förbättringsprocesser inom redovisning & rapportering
 • Stötta organisationen med ad hoc förfrågningar och uppgifter

 

 

Vem är du?

Som person är du initiativtagande samtidigt som du är strukturerad och noggrann. Du uppskattar ett strukturerat arbetssätt och är van att arbeta hands on. Är du även en dynamisk och lösningsorienterad person som trivs i ett företag med internationell anda så kommer du passa bra in hos vår kund.

 

Du har en relevant eftergymnasial utbildning och minimum 7 års arbetslivserfarenhet, varav 5 av dessa är inom kvalificerad redovisning. Kanske är du en senior redovisningsekonom som är redo att ta nästa steg i karriären?

 

För att lyckas i denna roll bör du ha erfarenhet av arbete med koncernkonsolidering och har du tidigare arbetat med IFRS är detta mycket meriterande. Du är en prestigelös person som vill vara en del av ett mycket spännande bolag samt värnar om ett bra företagsklimat. Vidare tror vi att du har avancerade kunskaper i Excel samt att du talar och skriver både svenska & engelska obehindrat.

 

Du erbjuds

Du erbjuds en meriterande och utvecklande tjänst där du kommer att vara en del av den svenska verksamheten och ingå i ett team om 3 personer. Kunden sitter i moderna lokaler beläget mitt i Stockholms finansiella kärna. I denna roll kommer du vara anställd av JUREK Rekrytering & Bemanning och uthyrd till vår kund som en del av vår konsultverksamhet. Tjänstens omfattning är heltid med start i augusti och beräknas pågå fram till och med januari 2020. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Mehdi Riahi på mehdi.riahi@jurek.se.

Om Jurek

JUREK Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Mehdi Riahi
070-491 54 10

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 24 augusti . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 24 juli

Kategorier : Chef & Ledning Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kunnig redovisningsansvarig till internationellt investmentbolag