Jurek

Kundtjänstmedarbetare till utbildningsenhet på deltid

Har du erfarenhet från kundservice och kanske har en annan sysselsättning där du är flexibel till att var femte vecka arbeta hos vår kund?

 

Vår kund, som är verksam inom utbildning, har en högre arbetsbelastning under en vecka var femte vecka i och med kursstarter. Därför söker vi nu dig som vill och har möjlighet att stöta upp i kundservice var femte vecka.

 

 

Arbetsuppgifter

Du arbetar i nära samarbete med ett framgångsrikt team av administratörer och kundtjänstmedarbetare med uppgift att stötta och hjälpa elever i olika frågor.

 

Du arbetar i en supporterande roll mot elever via både telefon, via mail och portal, med uppgift att säkerställa effektivitet och kvalitet i kontakten med våra uppdragsgivare och elever. Förutom att supportera arbetar du administrativt gällande exempelvis utskick inför kursstat, ta fram betyg etc.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en annan sysselsättning vid sidan, kanske studerar du på distans med hög flexibilitet eller har du kanske ett annat deltidsarbete där detta skulle passa bra.

 

Du är kvalitetsmedveten och strukturerad. Du har några års erfarenhet från kundtjänst eller telefonväxel, där du även förvärvat administrativ erfarenhet. Har du sedan tidigare arbetat inom skolvärlden är detta meriterande, särskilt om du har erfarenhet från Komvux.

 

Som person är du engagerad och driven och trivs att arbeta i ett högt tempo. Du är serviceinriktad och har stort kundfokus där du också har en förmåga att göra information lättillgängligt, både i skrift och muntligen.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående där du förväntas kunna arbeta 40 h vid varje kursstart. Vår kund sitter centralt på Medborgarplatsern i Stockholm.

 

Vi går igenom ansökningar löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

 

 

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Sökord: utbildning, utbildningsadministratör, kundtjänst, call center, kundservice, elev, lärare, administration customer service

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 31 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till utbildningsenhet på deltid