Jurek Bemanning

Kundtjänstmedarbetare till långsiktigt uppdrag

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som vill arbeta på ett spännande företag med härliga kollegor som kundtjänstmedarbetare. I rollen kommer du att ta emot inkommande samtal och vara behjälplig gällande frågor via telefon och mail, på såväl svenska som engelska. Du kommer att sitta tillsammans med kollegor från marknadsavdelningen som är ett team med mycket arbetsglädje och energi.

Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med möjlighet till anställning hos kund längre fram. Initialt är uppdragets omfattning 50% och ett krav är att du har möjlighet att arbeta varje onsdag då det är högt tryck på kundtjänsten då.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som tycker om att arbeta med kundtjänst och service. Har du arbetat med kundservice per telefon eller i butik, café eller restaurang är detta meriterande. Som person tror vi att du är framåt, social, noggrann och flexibel. Du ser vad som behövs göras och hjälper gärna till där det behövs. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter och är bekväm med telefon och dator som verktyg.

Du erbjuds
Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som kundtjänstmedarbetare. Detta är en strålande chans att få möjligheten att arbeta på en trevlig arbetsplats med härliga kollegor. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Julia Järvholm, julia.jarvholm@jurek.se
. Ansök på www.jurek.se

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Deltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 31 december . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 6 december

Kategorier : Kundservice


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kundtjänstmedarbetare till långsiktigt uppdrag