Jurek Bemanning

Kundfokuserad ordermottagare till internationellt bolag i Kista

Vill du få chansen att utveckla din roll inom orderadministraör där du får arbeta tillsammans med engagerade kollegor hos ett internationellt bolag? Vi söker nu en orderadministratör till vår kund som är belägen i Kista.
Bolaget är verksam inom hemelektronikbranschen och präglas av en föränderlig och flexibel miljö!Arbetsuppgifter

Som orderadministratör hos vår kund kommer du arbeta i orderflödet tillsammans med dina kollegor och arbeta kundfokuserat samt ha mycket kontakt med dina kollegor internt.


Vanligt förekommande arbetsuppgifter:

  • Registrera inkommande order och kommunicera orderstatus, prisinformation och andra frågeställning från kunder
  • Leveransbevakning och meddela kunder gällande leveransinformationen
  • Övervaka orderstatus och kommunicera olika problem till kunder och interna kollegor
  • Övervaka forecast


Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och har kunskap i orderflödet. Vi ser gärna att du är en kundfokuserad person som är driven och självmotiverad. Du kommer dagligen arbeta i både SAP och Excel och vi ser att du har goda kunskaper i båda systemen. För att trivas i organisationen trivs du att arbeta i ett högt tempo och har lätt att anpassa dig till nya situationer.
Då vår kund är internationell är det av stor vikt att du har mycket goda kunskaper i både Svenska och Engelska.Du erbjuds

Detta är ett spännande möjlighet för dig som vill utveckla din roll som orderadministratör hos ett stort internationellt bolag inom hemelektronikbranschen.
Du kommer ingå i Jureks konsultverksamhet, vilket innebär att du är anställd hos Jurek rekrytering och bemanning men arbetar ute hos vår kund i Kista. Tjänsten startar omgående och pågår fram till augusti 2020 – med möjlighet till förlängning.
Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se.Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.


Sökord: logistik, ordermottagning, ordermottagare, logistikkoordinator, internationellt, SAP, excel. 


Område:

Stockholm
Stockholms län


Anställning: 

Visstid Heltid


Kontakt:

Evelina Thimper
evelina.thimper@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 augusti

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kundfokuserad ordermottagare till internationellt bolag i Kista