Jurek

Kund- och affärsansvarig till Göteborgs Stads Parkering

Har du tidigare erfarenhet av rollen som affärsansvarig, KAM eller förvaltare? Är du en driven, strategisk och prestigelös person som trivs i en operativ roll? Nu söker Göteborgs Stads Parkering en Kund- och affärsansvarig som vill utvecklas tillsammans med sitt team samt bidra med tidigare kunskap och erfarenhet.

 

Din uppgift

Vår verksamhet består av att dagligen leverera parkeringslösningar till boende, besökare och verksamma i Göteborg. Varje dag tar vi emot tiotusentals parkerande kunder och för att göra det enkelt och enhetligt för dem har vi samlat ca 70 000 parkeringsplatser under varumärket Parkering Göteborg.

 

Förutom de parkeringsområden som vi själva äger eller arrenderar har vi också fått förtroendet av olika markägare att bedriva vår verksamhet, vi kallar dem då Affärspartners. Det möjliggör att fler kan använda våra digitala parkeringstjänster och vi kan använda stadens yta på effektivast möjliga sätt.

 

Som Kund- och affärsansvarig på Göteborgs Stads Parkering kommer du att utveckla och bibehålla ett affärsresultat samt utifrån övergripande mål och strategier uppnå kund- och affärsnytta. Rollen är operativ vilket innebär samordning både internt och externt och du kommer att lära känna hela verksamheten.

 

I dina arbetsuppgifter ingår:

• Affärsansvar för att kunderbjudandet på respektive parkeringsområde möter kundbehovet så att våra platser används optimalt och ger en god upplevelse för kunden.

• Utveckla och bibehålla ett affärsresultat som levererar på uppsatta ekonomiska mål och med hög kundnytta.

• Ta fram data ur BI-system och analysera ex. beläggning, utfall och produktmix samt sammanställa rapporter.

• Är affärspartners kontaktperson tex vid förändring eller uppstart av nya områden samt utveckling av befintliga.

• Löpande föreslå förbättringar och utveckling gällande tex. optimering och erbjudanden.

• Säkerställer att vi levererar enligt avtal, fattar beslut om åtgärder och förbättringar som ryms inom avtalet samt att vid behov av avtalsförändringar/förhandlingar föreslå förändringar.

• Skapa förutsättningar för bolagets kundtjänst, drift och övervakning, kunna hantera samt möta kunden och få med kunden i Parkeringsbolagets koncept.

• Samla ihop och beskriva behov så att det kan tas vidare till utförare, vare sig det gäller tekniska installationer, linjemålning eller IT-utveckling.

 

Ditt team

Du kommer ingå i enhet Marknad på avdelningen Marknad och Affärsutveckling. Enheten består av dig och sju personer till och dina närmsta kollegor är fyra andra Kund- och affärsansvariga.

 

Din kompetens

För att lyckas i rollen ser vi att du har minst 3-5 års tidigare erfarenhet av en liknande roll som exempelvis KAM, affärsansvarig eller förvaltare. Du har en ekonomisk, affärsinriktad högskoleutbildning alternativt likvärdig/motsvarande utbildning och/eller arbetslivserfarenhet.

 

Vi ser att du tidigare har arbetat på ett proaktivt och faktagrundat sätt samt att du har lätt för att självständigt driva ditt arbete framåt.

Det krävs att du är trygg i dig själv och i din kunskap samt bekväm vid en eventuell förhandling.

Du är kommunikativ samt flytande i svenska i både tal och skrift.

Du har god vana av Officepaketet, innehar systemvana och IT-kunskaper. Du kan även ta fram och analysera data samt sätta samman rapporter och presentationsmaterial.

 

Som person är du strategisk, lösningsfokuserad och tillmötesgående. Du har förmågan att både vara operativ i nuet, se till helhet, effekt och konsekvens men också kunna tänka i kommande steg framåt. Du är ansvarsfull och tydlig samt drivande i ditt arbete för att nå uppsatta mål. Vidare är du en person som vill utvecklas tillsammans med ditt team och bidra med din kunskap och erfarenhet.

 

Ansökan

I denna roll erbjuds du en tillsvidareanställning på heltid hos Göteborgs Stads Parkering med tillträde enligt överenskommelse. I den här rekryteringen samarbetar Göteborgs Stads Parkering med Jurek Recruitment & Consulting och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emelie Prokop på emelie.prokop@jurek.se.

 

Sista ansökningsdag är 16:e juni.

Du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

 

Vår arbetsplats

Göteborgs Stads Parkering är ett bolag som ägs av Göteborgs Stad. Vi bidrar till att skapa en hållbar, tillgänglig och attraktiv stad för våra invånare och för besökare. Det gör vi genom att förvalta och bygga parkeringsanläggningar, och erbjuda trygga, säkra och bekväma lösningar för både privat- och företagskunder.

 

Under varumärket Parkering Göteborg samordnar vi kommunalägd parkering och möter den parkerande kunden. Vår målsättning är att förenkla resandet genom att skapa moderna och smarta erbjudanden. Vi förvaltar drygt 70 000 parkeringsplatser och 1 850 laddplatser. Dagligen startas cirka 49000 parkeringar hos oss, och drygt 90 % av kunderna betalar i vår egen app. Bolaget omsätter 623 miljoner kronor (2023) och äger fastigheter/parkeringsanläggningar till ett marknadsvärde av 2,95 miljarder kronor. Cirka 100 medarbetare arbetar hos oss.

 

För att genomföra vårt uppdrag och kunna leverera behöver vi alla slags kompetenser, särskilt nu när Göteborg utvecklas kraftigt. Under byggtid behöver staden fortsatt vara tillgängligt, och vi arbetar aktivt tillsammans med andra aktörer för att säkerställa det. När områden står klara behöver parkeringslösningar finnas för nya invånare, verksamma och besökare – och parkering för bilar behöver kombineras med andra mobilitetstjänster som gör det enkelt att parkera och välja annat hållbart färdsätt när det passar. Vår allra viktigaste resurs är våra medarbetare. Vill du vara med?

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 20 maj

Kategorier : Affärsutveckling & Verksamhetsutveckling Ekonomi & Finans Försäljning & Marknadsföring


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kund- och affärsansvarig till Göteborgs Stads Parkering