Jurek Bemanning

Kredithandläggare till spännande bolag i city

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en kredithandläggare till vår kund inom finansbranschen.  Du kommer att arbeta på kreditavdelningen och tillhöra teamet som kallas Kreditsupport som idag består av 3 personer. Du kommer att jobba med hela kreditsupportdelen alltifrån kalkyler, kreditupplysningar till skuldebrev. Du kommer att ha både interna externa kontakter i arbetet och främst fokus på bolånedelen.

Vem är du?
Vi söker dig med mellan 3 till 7 års arbetserfarenhet från bank och kredit. Du besitter erfarenhet från lån och administration runt detta, främst med fokus på bolån. Har du en ekonomisk utbildning bakom dig är det meriterande men inte ett krav. Likaså om du har Swedsec – bolån licens.

Vidare tycker du om att ta eget ansvar och har god förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt. Du är van med banksystem och har goda egenskaper i Microsoft Office. Som person är du service-minded, stresstålig och har ett bra driv. Du är organiserad, effektiv och tar gärna egna initiativ. Du är även en noggrann lagspelare med lite skinn på näsan och som har det där lilla extra kontrollögat även när det blir stressigt.

Du erbjuds
Du erbjuds ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kunniga medarbetare i ett stabilt och framgångsrikt företag. Här råder högt i tak och en härlig stämning.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader, vilket betyder att du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos kund.  Uppdraget är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management, och vår grundinställning är enkel. Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga rekrytering och bemanningstjänst. För det krävs det att våra konsulter och kandidater är de bästa möjliga på marknaden. Därför ställer vi höga krav på såväl konsulter som kandidater, men i gengäld erbjuder vi också bland Sveriges allra bästa möjligheter till roliga, utvecklande och lönsamma uppdrag och anställningar för alla inom vårt nätverk. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag.

Ansökan
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte med att skicka in din ansökan!
Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Paus på sophie.paus@jurek.se.

Ansök på www.jurek.se

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Sophie Paus

 

Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 2 november . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kredithandläggare till spännande bolag i city