Jurek

Kredithandläggare till Nstart

Har du några års erfarenhet av kredit- och låneverksamhet och vill ta nästa steg i karriären? Vill du hjälpa människor med ekonomiska utmaningar? Vi söker en kredithandläggare som vill bidra i ett framgångsrikt, expanderande fintechföretag och delta i en spännande tillväxtresa.

 

Arbetsbeskrivning

Vi vill utöka vårt kreditteam med en driven kredithandläggare. Du kommer att utveckla processer och rutiner tillsammans med kreditchefen och kreditteamet, och fatta kreditbeslut. Du kommer att ha en nyckelroll i den fortsatta utvecklingen av företagets lånetjänster.

 

Tjänsten är placerad i centrala Stockholm och du rapporterar till bolagets Kreditchef.

 

Vem är du?

För att lyckas i rollen som Kredithandläggare tror vi att du har tidigare erfarenhet av kredit-/låneverksamhet från bank eller annat finansiellt företag. Du har tidigare erfarenhet av att fatta kreditbeslut och du talar och skriver obehindrat på svenska. Erfarenhet från multi-market kreditverksamhet inklusive Norge är meriterande.

 

Som person är du nyfiken, analytisk och ansvarstagande. Du har lätt för att hitta lösningar på nya problem och du är påhittig och kreativ. Vi ser att du har ett driv att nå uppsatta mål och en förmåga att strukturera upp och prioritera i ditt arbete. Du trivs med att arbeta i en snabbrörlig och innovativ miljö, som också är full av skratt och nära samverkan med kollegor.

 

Du erbjuds

Du kommer till ett snabbt växande fintech-företag med massor av framtida möjligheter. Nstart sitter i härliga lokaler ett stenkast från Stureplan. Här arbetar vi tillsammans och har kul ihop, som kollegor och vänner.

 

I denna rekrytering samarbetar Nstart med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emelie Baeckström på telefon 073-745 06 46 eller emelie.baeckstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

Om Nstart

Nstart (nstart.com) är ett av Sveriges mest dynamiska fintechföretag. Vi erbjuder hållbara refinansieringslösningar till konsumenter och vi hjälper dem mot skuldfrihet. Vi utmanar traditionella lånemodeller genom avancerade kreditmodeller och ny teknik för att generera djupare insikter än vad gamla banker och långivare kan. Vi växer snabbt och expanderar internationellt.

 

Vi vill ge alla möjligheten till en god privatekonomi. En hållbar privatekonomi för var och en är också grunden för en stabil samhällsekonomi. Vi har en stor vision, men vi är övertygade om att varje människa kan göra stor skillnad.

 

Våra resultat talar för sig själva. Vi har varit mycket framgångsrika med att hjälpa våra kunder att kunna förbättra sina förutsättningar samtidigt som vi har presterat bättre än många andra företag i branschen.

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kredithandläggare till Nstart