Jurek Bemanning

Kredithandläggare till BMW

Vi söker nu en Kredithandläggare till en av världens mest framgångsrika tillverkare av bilar och motorcyklar - BMW Group. BMW Group är med deras tre varumärken BMW, MINI och Rolls-Royce, världens ledande premiumtillverkare av bilar och motorcyklar samt erbjuder finansiella och mobila premiumtjänster. Framgången för BMW Group har alltid baserats på långsiktigt tänkande och ansvarsfulla beslut. Företaget har därför etablerat en ekologisk och social hållbarhet genom hela varukedjan, omfattande produktansvar och ett tydligt åtagande att spara resurser som en integrerad del av strategin.

Alla som jobbar inom BMW Group är stolta att leverera bilar och kundupplevelser med högsta kvalitet. Deras kunder över hela världen är stolta bilägare. Vill du också vara stolt? Dela med dig av din passion för kredithandläggning.

Som Kredithandläggare tillhör du avdelningen New Business och arbetar tätt tillsammans med teamet på fem personer. Tillsammans ansvarar ni för att utifrån BMWs riktlinjer värdera inkommande kunders möjlighet till finansieringslösningar. Teamet jobbar effektivt och utför bedömningarna med kundens bästa i fokus. Arbetsuppgifterna överlappar varandra och erbjuder en rolig och omväxlande miljö.


Arbetsuppgifter

- Bearbeta affärsförfrågningar som flaggas upp i systemet och kräver manuell bedömning
- Identifiera vilka möjligheter som finns för att se till att finansieringskalkylen blir fördelaktig för kund
- Genomföra mer avancerade bedömningar och involvera kollegor för att fatta beslut då detta krävs
- Supportera säljare hos BMWs återförsäljare via telefon och mail


Om dig

Vi söker dig som har gymnasial eller akademisk utbildning inom ekonomi och minst två års erfarenhet av att arbeta med kredithandläggning eller liknande ekonomiuppgifter. Det är en fördel om du har erfarenhet från bank- och finansbranschen. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och behärskar Excel väl och har erfarenhet av att jobba i olika affärssystem.

Rollen innebär ett flertal ärenden per dag så det är viktigt att du är flexibel och anpassar dig efter ett växlande tempo utan att tappa fokus. Det kommer in nya arbetsuppgifter under dagen, och du kan hantera att ha många olika uppgifter parallellt.

Som person är du positiv, lösningsorienterad och trivs med både service och administration och att ha telefonen som arbetsredskap. Du är också en affärsmässig och trygg teamplayer som gillar att lösa komplexa frågor.


Viktigt för tjänsten är

-  att du är prestigelös
-  att du är serviceinriktad och anpassningsbar
-  tidigare erfarenhet av att arbeta med telefonen som arbetsredskap
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Om anställningen

Tjänsten är placerad på BMW Financial Services nordiska huvudkontor i Silverdal/Sollentuna. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en lunchrestaurang och gym med träningspass. Som BMW anställd får alla möjligheten att köra sin egen BMW eller MINI till förmånliga villkor.


Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar BMW med Jurek Rekrytering och Bemanning och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, tel.0736-12 05 55. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi vill gärna ha ditt CV på engelska. Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden.

Ingen kör BMW av en slump. Det är ett medvetet val, ofta ett resultat av en dröm. Inte heller finns det någon som jobbar för BMW av en händelse. Vill du jobba hos oss? Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev.


Om verksamheten

BMW Financial Services är BMWs eget finansbolag. Vi är ett helägt bolag inom BMW Group. Vi har lång erfarenhet av att finansiera BMW-bilar och kan BMW, bättre än något annat finansbolag. I dagsläget finansierar vi miljontals bildrömmar runt om i världen. Vi är en del av bilköpet. Kunden väljer sin BMW i första hand för att den är rolig att köra och inte för att det är roligt med finansiering och pappersarbete. Därför har vi sett till att det är enkelt och bekvämt att finansiera bilen hos oss. Huvudkontoret för Norden ligger i Stockholm. I Sverige har vi funnits sedan 1999. 
 

Område:

Sollentuna
Stockholms län

Anställning: 

Tillsvidare Heltid

Kontakt:

Mari Jehrlander
0736-120555
Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 1 maj . Arbetsort : Sollentuna . Publicerat : 1 april

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kredithandläggare till BMW