Jurek Bemanning

Kredithandläggare rekryteras till Ford Credit

Om verksamheten

Forso Nordic AB/Ford Credit är ett finansbolag som, med tillstånd från Finansinspektionen, verkar på den nordiska marknaden. Verksamheten, som är samägd av FCE Bank Plc England och Crédit Agricole Consumer Finance, syftar till att aktivt främja försäljning och marknadsföring av motorfordon, genom att erbjuda finansiering och administrativa tjänster avseende dessa. Våra kunder består av i huvudsak två olika kategorier, dels våra återförsäljare av motorfordon och dels av deras slutkunder. Vi arbetar främst med varumärket Ford men kan även finansiera andra bilmärken. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Ford Credit söker nu en kredithandläggare till deras kundtjänstavdelning.

Arbetsbeskrivning

Som kredithandläggare är du Ford Credits ansikte utåt. Du kommer i din roll ha mycket kontakt med återförsäljare och privatkunder via telefon och mail. Rollen innefattar löpande service där du hanterar den löpande administrationen kring företagets kunder och deras finansiering. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innehålla:

- Kreditbedömningar för privat och företagskunder gällande olika finansieringsformer
- Administrering kring kravhantering
- Övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter inom kundserviceavdelningen såsom hantering av finansiella kontrakt, fakturering mm

Vem är du?

Vi ser att du som söker har minst ett års erfarenhet från kundtjänstarbete, gärna från finansbolag eller bank. Det är även meriterande om du har en utbildning inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att lyckas i rollen bör du vara en ambitiös och en inspirerande kollega. Du har en god samarbetsförmåga och är passionerad i det du gör. Vidare är du en person som trivs med högt tempo, du är stresstålig och strukturerad. Vi letar efter dig som är handlingskraftig, engagerad och har en stark förmåga att uppnå resultat i samarbete med andra. Du är även tävlingsinriktad och har en positiv inställning.

Du erbjuds

Du erbjuds i denna roll en karriär i ett växande företag med varierande arbetsdagar, med goda utvecklingsmöjligheter. Tjänsten är placerad i Göteborg.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ford Credit med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se alt. på tel, 0761-83 55 24.

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

 

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Maria Holmberg
0761-83 55 24
maria.holmberg@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 14 mars . Arbetsort : Göteborg


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kredithandläggare rekryteras till Ford Credit