Jurek

Kreditansvarig till Aros Kapital i Göteborg

Aros Kapital är specialiserade på finansiella tjänster till företag såsom företagslån, fakturaköp och leasing med kontor i Göteborg, Stockholm, Örebro, Oslo och London. Hos Aros arbetar drivna, målinriktade och engagerade medarbetare. Arbetsklimatet genomsyras av högt tempo och framåtanda. För att trivas bör du vara likasinnad och drivas av ambition, passion och arbetsglädje.

 

Nu söker vi för Aros räkning en ny kollega till rollen som Kreditansvarig för företagskrediter.

 

På Aros Kapital arbetar man utifrån värdeorden engagemang, entreprenörskap, professionalism och gemenskap. Detta präglar företagskulturen och skapar en stimulerande och inspirerande arbetsmiljö där du har (utöver stans kanske snyggaste kontor och utsikt) en varierande och intressant arbetsdag med flertalet spännande arbetsuppgifter.

 

Vad ingår i rollen som Kreditansvarig?

Som Kreditansvarig för företagskrediter inom affärsområdena företagslån direkt och leasing kommer du att arbeta mot företagskunder med ansvar för att mäta, identifiera, kontrollera och rapportera de risker som Aros är exponerat för. Det löpande arbetet är fokuserat på krediter med förhöjd risk samt obeståndsärenden där du ansvarar för att analysera återbetalningsförmåga, föreslå eller vidta åtgärder så som överenskommelse om avbetalningsplaner, uppsägningar, upprättande och uppföljning av handlingsplaner samt omstrukturering av kundengagemang. Du förväntas arbeta självständigt och proaktivt samtidigt som du arbetar nära jurister och låneteam. Du kommer ingå i bolagets kreditavdelning där du arbetar nära kreditchef och kreditansvariga.

 

Som ett led i att förbättra kreditriskhanteringen arbetar du med framtagande av dokumentation kring processer och rutiner samt löpande utveckling och förbättringar av dessa. I ditt arbete med uppföljning och kontroll av krediter kommer du ha löpande kontakt med bolagets kunder, myndigheter och övriga avdelningar inom företaget.

 

Vem söker vi till denna tjänst?

Vi ser gärna att du är/har:

• En driven, modig och engagerad lagspelare med intresse för nya affärer

• Lätt för att bilda dig uppfattningar och göra rimlighetsbedömningar

• God förståelse för olika företagsbranscher och dess olika utmaningar/möjligheter

• Lätt för att analysera resultat-och balansräkningar

• Trivs med utmaningar, föredrar ett högt tempo i ett företag med hög tillväxt och ständig förändring

• Fattar gärna beslut där du ibland måste göra det med endast begränsad information

• Du är självgående och bekväm med att sätta gränser och har integritet

• Resultatinriktad lagspelare som vill utvecklas och tillföra värde till ditt närmaste team

• Som person är du öppen och transparent samt värdesätter vikten av goda relationer för att uppnå bästa möjliga resultat

 

Några års yrkeserfarenhet inom kreditbranschen/bank/rådgivning med företag som dina kunder är ett krav samt att du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Svenska och engelska behärskar du i tal och skrift samt att du har en pedagogisk och ödmjuk kommunikationsstil.

 

Vad erbjuder Aros Kapital dig?

Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö där det finns en stor utvecklingspotential både inom tjänsten och företaget. Du får möjlighet att bli en viktig spelare hos Aros där din insats och ditt bidrag är av största vikt för den gemensamma utvecklingsresan framåt.

 

Aros erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, frukost och massage på jobbet. Du välkomnas till ett helt nybyggt kontor på 26:e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!

 

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se.

 

Vi ser med glädje framemot Din ansökan!

 

Område

Göteborg

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kreditansvarig till Aros Kapital i Göteborg