Jurek Bemanning

Kreditanalytiker till spännande uppdrag i Stockholmsområdet

Är du en initiativtagande lagspelare som vill ta nästa steg i en utmanande och omväxlande roll som Kreditanalytiker? Vill du arbeta i ett expansivt och förändringsbenäget företag med högt i tak? Är du en analytisk och strukturerad person med erfarenhet av att självständigt genomföra kreditbedömningar på små- och medelstora företag? Då har vi tjänsten för dig!

 


Arbetsbeskrivning

I rollen som Kreditanalytiker kommer du främst att arbeta med företagsfinansiering. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande:

 

  • Analysera och bereda kreditpropåer samt fatta kreditbeslut
  • Utvärdera och utveckla kreditscoringmodeller
  • Analysera och presentera kreditrisker
  • Kreditmonitorering och analys av kreditportföljer mot satta limiter och mål

 

Vem är du?

Vi söker dig med minst 3 års arbetslivserfarenhet från bank-, finans- eller kreditmarknadsbolag på risk- eller kreditavdelningen. Du har erfarenhet av att självständigt genomföra kreditbedömningar på små och medelstora företag- Du bör vara analytiskt lagd, arbeta strukturerat och effektivt samt ha fördjupade kunskaper i Excel. Du har troligen en universitetsutbildning inom ekonomi.

 

Som person är du en initiativtagande lagspelare, som har ett strukturerat arbetssätt och trivs med att arbeta i en föränderlig miljö. Du stimuleras av möjligheten att utveckla och utvecklas. Vi söker dig som har ett starkt driv med stor vilja att anta nya utmaningar och vidareutvecklas i din roll snarare än att förvalta.

 


Du erbjuds

Du erbjuds ett stimulerande konsultuppdrag hos vår kund som är baserad i Stockholm. Uppdraget är inledningsvis på 6 månader med god möjlighet till en överrekrytering. Tjänsten är på heltid med start omgående. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, så tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Caroline Perneryd på caroline.perneryd@jurek.se. Ansök på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 


Område:

Stockholm

Stockholms län

 

Anställning:

Visstid Heltid

 

Kontakt:

Caroline Perneryd

070-437 66 50

caroline.perneryd@jurek.se

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 21 november

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kreditanalytiker till spännande uppdrag i Stockholmsområdet