Jurek

Kreditanalytiker till Aros Kapital

Till Aros Kapital söker vi en driven och självständig kreditanalytiker med tidigare erfarenhet från kreditgivning till företag. Vi är ett kreditmarknadsbolag med stor tillväxt och stark entreprenörsanda som utmanar en traditionstyngd bransch. Du spelar en viktig roll i vår fortsatta tillväxtresa och vi välkomnar din ansökan så snart som möjligt!

 

Om rollen

Som kreditanalytiker hos oss sköter du självständigt dina egna kundprocesser för företagsfinansiering. Du analyserar nya och befintliga kreditaffärer med ett fullt kundansvar vilket inkluderar:

- En inledande kontakt med kund och kreditbedömning.
- Förhandla affärsupplägg som föredras i kreditkommitté.
- Fortlöpande relation med kunden, kredituppföljning och administration.
- Vara med och driva interna processer för kredithantering och övriga projekt för verksamhetsförbättring.

 

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet som företagsrådgivare med kundansvar från bank eller finansbolag. Du är van att självständigt hantera företagskrediter, i synnerhet fastighetskrediter där du arbetat med:

- Analys för långfristig fastighetsfinansiering och räknat på driftnetto och kassaflöde samt bedömt marknadsvärde.
- Projektfinansiering, nybyggnation eller ombyggnation. Det är meriterande om du har arbetat med byggnadskreditiv.
- Finansiering av fastighetsförvärv.

Du har troligtvis en akademisk utbildning inom ekonomi och talar och skriver engelska obehindrat.
Som person är du analytisk, strukturerad och trivs i ett högt tempo. Du är en vinnarskalle som håller en hög affärsanda och servicenivå. Du drivs av nya utmaningar och att utveckla dig själv och affären.

 

Vilka är vi?

Aros Kapital är ett finansbolag med kreditmarknadstillstånd och är anslutna till Riksgäldens insättningsgaranti. Vi är experter på företagsfinansiering för små och medelstora kunder och erbjuder finansiella tjänster inom företagslån, fakturaköp, leasing, inkasso och juridik. Under 2019 omsatte vi 226 miljoner kronor med ett resultat på över 98 miljoner före skatt.

Vår kultur präglas av en hög affärsanda och mycket driv. Vi har en stark sammanhållning med ett öppet klimat och korta beslutsvägar.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros med Jurek varpå du vid frågor om tjänsten är välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand via frida.garding.lindstrand@jurek.se för frågor. Urvalsprocessen sker löpande och du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail pga GDPR.

 

Område: Göteborg

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : 11 oktober . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 11 september

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kreditanalytiker till Aros Kapital