Jurek Bemanning

Kravhanterare till offentlig förvaltning

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

 

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en kravhanterare till en offentlig förvaltning med start omgående! Uppdraget omfattar heltid och startar den 3 september och pågår fram till den 30/6-2019. Du kommer att vara placerad på IT-avdelningen som arbetar med olika projekt. I rollen som kravhanterare kommer du att säkerhetsställa krav och kravhantering i projekten.Du arbetar i ett projekt och säkerhetsställer att det projektet jobbar med rätt krav på rätt sätt. Det handlar om att vara bryggan mellan verksamheten och projektet att samla in, bearbeta, bedöma, utarbeta och följa upp krav. Du säkerhetsställer att hela projektet jobbar på rätt sätt med krav i verktyg och du ansvarar även för ändringshantering av krav.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med systemutvecklingsbakgrund och som har mycket goda kunskaper inom kravhanteringsområdet. Du har arbetat i SCADA-system och har erfarenhet av agila arbetsmetoder (te.x. Scrum och Kanban). Det är meriterande om du tidigare arbetat som kravhanterare i offentlig förvaltning eller med implementering av kravhanteringsarbete inom större organisationer. Som person är det viktigt att du kan kommunicera väl med andra och att du är självgående. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift.

 

 

Du erbjuds

Detta är ett konsultuppdrag med start den 3 september och pågår fram till 30/6-2019. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef My Bergdahl via mail: my.bergdahl@jurek.se

 

 

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
My Bergdahl
my.bergdahl@jurek.se

 

 

 Ansök nu

 

 

Sista ansökningsdag : För 4 timmar sedan . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kravhanterare till offentlig förvaltning