Jurek

Kontrollant inom logistik och transport

Just nu söker vi dig som vill arbeta som kontrollant inom logistik och transport på MediCarrier under sommaren! Uppdraget innebär att du är tidsstudieman där din huvudsakliga uppgift är att kartlägga transport och leverans. Välkommen in med en ansökan!

 

 

Arbetsuppgifter

MediCarrier AB är Region Stockholms logistik- och transportföretag. Uppdragets grunder är att avropa/förpacka samt distribuera sjukvårds- och förbrukningsvaror till regionens nämnder och bolag. Vidare ansvara för regionägda vårdens beredskapslager av kritiskt sortiment samt upphandla, tillhandahålla och utveckla transporttjänster för gods.

 

Du kommer arbeta med att göra en tisstudie av MediCarriers transporter genom att följa med på turer. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att dokumentera och klocka färdväg, kör-, lossning-, lastningstid. Du ska även klocka den totala tiden och identifiera skillnader mellan förmiddag och eftermiddag samt uppmärksamma eventuella trafikstörningar samt kartlägga och dokumentera leveranasplatser vilket innefattar förutsättningar, anvisningar, tider etc.

 

Vidare följer även ett administrativt efterarbete tex. dokumentation och rapport.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Vi tror även att du är pålitlig, strukturerad och noggrann person som har god förmåga att samarbeta med chaufförerna. Vi ser gärna att du arbetat med något likande tidigare där man samlat in uppgifter och varit ute i arbetslivet ett tag.

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder dig ett konsultuppdrag hos vår kund MediCarrier på heltid 100% med start omgående (juni) och pågår i tre (3) månader. Du kommer arbeta 8 h/dag där arbetstid kan variera mellan 07:00 – 19:00, viss tid även kväll och helg i mindre omfattning. Du kommer att vara anställd av Jurek och erbjuds en visstidsanställning. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Kajsa Lidén på kajsa.liden@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 juni

Kategorier : Kontor & Administration Transport & Logistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kontrollant inom logistik och transport