Jurek

Kontraktshandläggare på 50% för ett 6 månadsuppdrag

Arbetsuppgifter

Vår kund söker en kontaktshandläggare på 50% med start i början på augusti. I din roll som kontakthandläggare har man kontakt med olika sites (Sjukhus etc) som ska genomföra en studie. Din roll blir att driva arbetet framåt och ansvara för förhandlingen mot respektive site. Du kommer ansvara för uppföljning av budget och ansvar för att dom legala texterna är korrekt formulerade. Till din hjälp har du kontakt med ekonomi- och jurist teamet i UK. Du kommer även administrera avtalen i SAP samt följa upp projektets budget i Excel. 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Förhandling och uppföljning av avtal

• Uppföljning av budget

• Administration av avtal

• Viss fakturering

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av administration inom avtalshantering, och har du tidigare jobbat inom läkemedelsindustrin kommer vi se det som meriterande. Du har en universitetsexamen inom ekonomi, juridik alternativt att du idag studerar på universitet. Du har en god systemvana och är trygg i att föra förhandlingar på engelska. Du har även möjlighet att jobba på kundens kontor i Solna. Som person är du kommunikativ, driven och du vågar ta för dig. Du har även en god vana vid att ha daglig kontakt med olika delar av verksamheten och skapar snabbt relationer med dom du kontaktar.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på 50% där du kommer stationeras på kundens kontor i Solna. Dom dagarna du jobbar så jobbar du heltid men du jobbar 2-3 dagar per vecka. Uppdraget har en omgående start och förväntas fortlöpa fram till sista december 2021. Det kan finnas goda chanser till förlängning alternativt att detta kommer övergå i en heltidstjänst. 

 

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare på gabriel.spennare@jurek.se. Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 14 juli

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kontraktshandläggare på 50% för ett 6 månadsuppdrag