Jurek

Kontorsassistent till Fastpartner

Trivs du bäst i en bred och serviceinriktad roll där du får ta ett stort eget ansvar? Till Fastpartner söker vi nu en kontorsassistent som kommer att vara övergripande ansvarig för deras kontor och växel. Vi söker dig som alltid har ett leende på läpparna och som ser det som en av dina viktigaste arbetsuppgifter att skapa en välkomnande och familjär stämning för kollegor och besökare!

 

 

Arbetsbeskrivning

Som kontorsassistent hos Fastpartner har du ett övergripande ansvar för deras kontor på Sturegatan 38 och växeln. Du ser till att det dagliga arbetet rullar på friktionsfritt för deras 16 kollegor på huvudkontoret samt tar emot inkommande samtal och mail från hyresgäster och övriga intressenter. Du välkomnar besökare i receptionen, håller rent och snyggt på kontorets allmänna ytor samt hanterar post, beställningar och inköp. Du är kontaktperson gentemot våra leverantörer, telefoniansvarig och supporterar med fakturahantering och övrig administration.

 

 

Din profil

Vi söker dig som är social och har en naturlig fallenhet för service. Du är van att planera och prioritera ditt eget arbete, och har en blick för vad som behöver göras. Du har en förmåga att hantera flera arbetsuppgifter parallellt och att bibehålla lugnet även i pressade situationer. Som person motiveras du av att hjälpa kollegor och kunder och har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

För att lyckas i rollen tror vi att du har några års erfarenhet av service, med fördel från en liknande roll som kontorsassistent/kontorsansvarig eller som receptionist, kundtjänstmedarbetare eller liknande. Du kommunicerar obehindrat på svenska i både tal och skrift och vi ser det som meriterande om du har grundläggande kunskaper i Wordpress.

 

 

Om Fastpartner

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,5 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom centrum samt bostäder.

 

Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Vi är idag 79 anställda med förvaltningskontor på 10 platser runt om i landet och blev hösten 2020 certifierade som ett Great Place to Work®. Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se

 

 

Vi erbjuder dig

Fastpartner erbjuder dig en bred och varierande roll på ett familjärt och värderingsdrivet bolag lokaliserat på Sturegatan 38 i Stockholm. Det är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning, med start enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och växelns öppettider 08.30-16.30.

 

I denna rekrytering samarbetar Fastpartner med Jurek. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Sökord: växelansvarig, växel, assistent, kontorsassistent, kontorsansvarig, office assistant, office coordinator, office manager, reception, receptionist, koordinator.

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 april

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kontorsassistent till Fastpartner