Jurek

Kontorsassistent till deltidsuppdrag 16 h/vecka

Arbetsbeskrivning

Till vår kund i centrala Solna söker vi nu en kontorsassistent som vill arbeta deltid. I tjänsten kommer du att ansvara för den dagliga driften för ett kontor på 50 kollegor och vi söker dig som trivs i en operativ och självständig roll. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

 

• Ansvara för kontorets kök och allmänna utrymmen

• Ta emot postleveranser och skicka bud

• Hantera påfyllnad av kontorsmaterial och andra inventarier

• Välkomna besökare

• Övriga administrativa arbetsuppgifter för att underlätta den dagliga verksamheten för dina kontorskollegor

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en naturlig fallenhet för service samtidigt som du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du har ett öga för vad som behöver göras och är självgående i dina arbetsuppgifter. Vidare tror vi att du trivs i en bred roll där du får bidra med det lilla extra!

 

För att lyckas i rollen har du erfarenhet av service, och har du arbetat i en liknande funktion ser vi det som meriterande. Det är viktigt för oss att du även på längre sikt vill arbeta deltid. Arbetstiderna för tjänsten är måndag-torsdag ca 10-14.

 

 

Vi erbjuder dig

Du erbjuds en självständig roll på ett trevligt företag med lokaler i centrala Solna. Uppdraget förväntas starta omgående och löpa på tillsvidare. Tjänsten är en deltidstjänst på 16h/veckan som fördelas måndag-torsdag ca 10-14. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen in med din ansökan redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

 

 

Om verksamheten

Vi på Jurek är specialister på att rekrytera och hyra ut konsulter på alla nivåer inom Law, Finance, HR, Marketing & Communication och Business Support. Vi arbetar passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

 

Sökord: Kontorsassistent, Kontorsansvarig, Receptionist, Administratör.

 

Område: Solna

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Solna . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kontorsassistent till deltidsuppdrag 16 h/vecka