Jurek Bemanning

Kontorsassistent till advokatbyrå i centrala Stockholm

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

 

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning, en advokatbyrå i centrala Stockholm, söker vi nu en kontorsassistent. Kontoret är beläget på Östermalm och det är ett konsultuppdrag med start i augusti som kommer pågå under 6 månader. Du kommer att sköta sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en kontorsassistent och till viss del fungera som administrativt stöd för byråns advokater. Du bör ha ett prestigelöst förhållningssätt och tycka om att ge service då dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att ta hand om konferenslokaler, hantera dokument och växel, fakturering och annan allmän kontorsvård.

 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet av liknande administrativa arbetsuppgifter. Du är van vid ansvar och har en god kunskap i Officepaketet. Som person är du glad, tillmötesgående och professionell. Du ser vad som behövs göras och har lätt för att ta egna initiativ. Vidare bör du även vara självgående och effektiv samt duktig på att organisera. Du ska kunna kommunicera obehindrat på både svenska och engelska.

 

 

Du erbjuds
En spännande tjänst hos en advokatbyrå i centrala Stockholm. Tjänsten är med start i mitten av augusti och kommer att pågå under 6 månader. Arbetstiden är 40 timmar/vecka och du kommer vara anställd hos Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta ute hos vår kund.

 

För mer information kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Researcher Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se

 

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se

 

Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.

 

 

Start
Augusti

 

Lön
Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag
Intervjuer sker löpande

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

 

Anställning: 
Visstid Heltid

 

Kontakt:
Angeliqa Haapanen
angeliqa.haapanen@jurek.se

 

 

 

 

 

 Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : Om 4 timmar . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kontorsassistent till advokatbyrå i centrala Stockholm