Jurek Bemanning

Kontorsassistent till advokatbyrå i centrala Stockholm

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu för kunds räkning en kontorsassistent till deras kontor beläget i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående som kommer pågå under minst en månad, med god chans till förlängning. Det går även bra att istället arbeta deltid, ca 4 timmar/dagen om så önskas.

I rollen som kontorsassistent arbetar du brett med att stötta i receptionen, i konferensrum samt vaktmästeriet. Detta innebär exempelvis mottagande av besökare, posthantering, förberedelser av konferenser, rengöring/påfyllning av kaffemaskin, inköp av blommor samt att se till så att allt är i ordning på kontoret.

Vem är du?
Till denna tjänst söker vi dig som brinner för service. Kanske har du nyligen tagit studenten och vill få erfarenhet av att arbeta på en advokatbyrå. Vidare har du tidigare erfarenhet av service, och det är meriterande med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du prestigelös och flexibel. Du ser vad som behöver göras och har lätt för att ta egna initiativ.

Det är meriterande om du har ett intresse för juridik och planerar att studera juridik i framtiden.

Du erbjuds
En spännande tjänst hos en välkänd advokatbyrå i centrala Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer arbeta ut hos vår kund men vara anställd som konsult hos Jurek Rekrytering & bemanning. Konsultuppdraget beräknas börja omgående på heltid och kommer pågå under minst en månad, med god chans till förlängning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : 5 maj . Arbetsort : Stockholm

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Kontorsassistent till advokatbyrå i centrala Stockholm