Jurek

Konsultuppdrag som utbildningskoordinator

Vill du arbeta i en engagemangstyrd organisation som gör skillnad för människor runt om i Sverige? Trivs du i en koordinerande roll där du får ansvara för kompetensutveckling och lärande inom flera områden? Nu söker vi en konsult för ett spännande uppdrag som utbildningskoordinator.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som utbildningskoordinator kommer du att tillhöra ett HR-team bestående av en personalchef, en HR-partner och två HR-specialister. Tillsammans arbetar ni nationellt, ut mot regionala kontor runt om i landet. Organisationen består av totalt 800 anställda.

 

I rollen som utbildningskoordinator kommer din främsta uppgift vara att koordinera och administrera utbildningar nationellt. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:

 

- Följa upp utbildningsbehov och identifiera förbättringsmöjligheter inom organisationen

- I samarbete med chefer, medarbetare och externa utbildningspartners förbereda, driva och genomföra utbildningsinsatser

- Strategiskt arbeta med kompetensutveckling

- Bidra till att utveckla och effektivisera utbildningsprocessen

 

 

Vem söker vi?

Personen vi söker har i grunden en eftergymnasial utbildning inom HR-området eller motsvarande. För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet av att ha arbetat administrativt med utbildning- och kompetensutvecklingsfrågor. Du känner dig trygg i att ta egna initiativ och självständigt driva processer och projekt kopplat till utbildning och kompetensutveckling. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i LMS-system.

 

Som person tror vi att du är strukturerad, noggrann med en analytisk förmåga. Du har lätt för att skapa kontakt med andra människor och blir ofta beskriven som förtroendegivande och relationsbyggande.

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR med start i mitten av oktober och sex månader framåt, med god chans till förlängning. Här kommer du att få tillhöra ett engagerat team vars drivkraft bland annat är att verka för människors rättigheter och intressen. Här tillämpas en hyrbidlösning där du har möjlighet att arbeta hemifrån vid behov. Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvariga konsultchefer Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se alternativt My Andersson på my.andersson@jurek.se. Är du den vi söker så tveka in att skicka in din ansökan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 14 september

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsultuppdrag som utbildningskoordinator