Jurek

Konsultuppdrag som lönespecialist till spännande IT-koncern

Har du några års erfarenhet av att hantera hela löneprocessen från ax till limpa? Söker du ett konsultuppdrag över sommaren och vill tillhöra en snabbrörlig organisation med högt i tak och ett engagerat löneteam? Då har vi uppdraget för dig!

 

Rollbeskrivning

Vår kund som är ett globalt IT-bolag söker nu en konsult till deras löneteam som idag består av tre personer. Teamet tillhör en större ekonomifunktion och rapporterar till CFO.

 

I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta hantera hela löneprocessen och själv ansvara för 300–500 löner. Du kommer att jobba med allt som rör lönehanteringen och dess delar så som förberedning, avstämning, kollektivavtal till lönekörning och en del personaladministration.

 

Du kommer att arbeta mot både den svenska och norska delen av organisationen och därmed hantera både svenska och norska löner. Rollen innebär många kontaktytor, både externt och internt, och samarbete med chefer ute i organisationen.

 

Då vår kund är en global koncern kommer du att arbeta med flera olika kollektivavtal och lönesystem. Idag arbetar de bland annat med lönesystemen HRM Software och SD Worx (före detta Aditro).

 

Vem är du?

Du har minst en gymnasieutbildning med en påbyggnad av en löneutbildning, samt minst 2 års arbetserfarenhet av lön. Du känner dig trygg med att jobba med hela löneprocessen/hanteringen från ax till limpa och är van vid att hantera ca 300–500 löner. Vidare ser vi att du tidigare har arbetat i systemet SD Worx (före detta Aditro) och har goda kunskaper i Office-paketet. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på engelska och svenska alternativt norska.

 

Som person ser vi att du är noggrann, flexibel, strukturerad och lösningsorienterad. Du känner dig trygg i din roll och tar ansvar för att driva processer från start till slut. Du trivs i en snabbrörlig miljö där det händer mycket och är duktig på att kommunicera med olika typer av människor. Slutligen ser vi att du är en teamplayer och trivs med att samarbeta med andra i ditt team och medarbetare/chefer från andra delar i organisationen.

 

Om uppdraget

Här erbjuds du en utvecklande roll till en spännande och snabbrörlig organisation. Du blir en del av ett engagerat och glatt team med stark gemenskap, driv och handlingskraft. Rollen är placerad i Sundbyberg och den finns möjlighet att arbeta hemifrån vid behov.

 

Tjänsten är ett konsultuppdrag på via Jurek HR som kommer att pågå från mitten av juni till 4 augusti. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Vi hoppas att kunna tillsätta uppdraget så snart som möjligt, så låter detta som rätt roll för dig? – Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

Område

Sundbyberg

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Sundbyberg . Publicerat : 5 maj

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsultuppdrag som lönespecialist till spännande IT-koncern