Jurek

Konsultuppdrag för Payroll Coordinator med nordisk erfarenhet

Vi söker nu en Payroll Coordinator för ett uppdrag på ca 8 månader med start i december/januari. 

 

I denna internationella organisation behövs nu en senior lönekoordinator med erfarenhet från nordiska löner som kan ansvara för hela flödet inom löneadministrationen i Norden och Baltikum. Löneadministrationen är outsourcad och i rollen som Payroll Coordinator agerar du specialist och har en nyckelfunktion där fokus i rollen är att ge ett kvalificerat stöd i lönefrågor både internt och externt.

 

Du har ett nära samarbeta med lönepartners där du följer upp på leveranser och arbetar kontinuerligt för ett effektivt samarbete. Du stöttar chefer, övriga HR-funktioner och ekonomi i lönerelaterade frågor. Du arbetar aktivt med systemfrågor kopplat till tidrapporteringen och säkerställer att tecknade kollektivavtal efterlevs. I rollen ingår att ansvara för löpande lönearbete som att hantera och kontrollera underlag och koordinera med myndigheter och externa leverantörer i fråga om skatter, pensioner, sociala avgifter etc.

 

Här behövs en lösningsorienterad person som är trygg i sin yrkeskompetens. För att lyckas i uppdraget tror vi också att du har ett intresse i system och processfrågor, har minst 5-10 års erfarenhet av kvalificerat lönearbete inom Norden. Goda kunskaper i löne- och HR-system samt Excel. Har god kännedom om tillämpliga lagar, kollektivavtal och arbetsrätt samt löpande bokföring. Det är meriterande om du arbetat i HRM och Sympa. Du behöver också kunna hantera det engelska språket obehindrat. 

 

Du kommer att tillhöra ett team av HR-specialister. Kontoret ligger i Solna där man brukar ses någon dag i veckan. 

 

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vid frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta ann-catrine.heidmark@jurek.se.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 1 november

Kategorier : HR & Organisation Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsultuppdrag för Payroll Coordinator med nordisk erfarenhet