Jurek Bemanning

Konsultmässig Legal Counsel med fokus på affärs- eller varumärke

IPQ söker dig som vill ta dig an rollen som Legal Counsel. Du kommer att ingå i en grupp av jurister i Team Legal och erbjuds möjligheter till utveckling som jurist och ombud inom immaterialrätten.


Dina arbetsuppgifter

Att vara Legal Counsel på IPQ innebär att ta ansvar som konsult och identifiera kundens utmaningar. Du ingår i uppdragsteam och där diskuterar du kundens utmaningar med kollegor inom IPQ och föreslår lämpliga lösningar och tjänster samt säkerställer leverans av dessa till IPQ:s kunder.

Du tar ansvar för bevakning av ett eller flera rättsområden och sprider kunskap om dessa i teamet samt tar emot kunskap från kollegor som bevakar andra rättsområden. Du medverkar i utbildningsinsatser som IPQ erbjuder och är med och författar artiklar, kundcase eller nyhetsnotiser som en del av fortbyggnaden av IPQ som kunskapsnod inom innovationsjuridik.

I din roll som konsult ingår självklart även att aktivt delta i säljaktiviteter och kommunicera IPQ:s erbjudande till potentiella kunder samt att i allt arbete ha en affärsmässig approach och kunden i fokus.


Dina kvalifikationer

Vi ser att du har en avslutad juristutbildning, företrädesvis med inriktning inom immaterialrätt eller affärsjuridik. Du talar flytande svenska och mycket god engelska i tal och skrift och du har mycket goda kunskaper i skriftlig och muntlig framställning.

För att kunna ta dig fram på ett bra sätt behöver du ha god datorvana, en låg tröskel att snabbt lära dig nya program samt kunskap inom Office-paketet. Du behöver även ha god affärsförståelse och grundläggande kunskaper inom företagsekonomi, affärsplanering och innovation.


Personliga egenskaper

Är du noggrann, uthållig, ödmjuk, ansvarstagande, kreativ och nyfiken kommer du att trivas på IPQ. Du behöver dessutom tycka om att arbeta självständigt, vara duktig på att prioritera och alltid ha som mål att leverera i tid. Har du god förmåga att skapa sociala kontakter och bygga förtroende i affärsrelationer är det en bra start i rollen som Legal Councel.


Ansökan

Låter detta som din nästa utmaning? Det här är ett vikariat på över 1 år med möjlighet till förlängning.
Vänligen skicka ansökan med CV, personligt brev och betyg via www.jurek.se. Vi tar gärna in din ansökan så snart som möjligt, intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Charlotte Brasch, tel: 0731-425064

Med jurister, patentrådgivare och affärsutvecklare under samma tak kan vi på IPQ erbjuda en heltäckande rådgivning så att våra kunder kan skydda och förstärka rätt tillgångar. Den gemensamma röda tråden utgörs av immaterialrätt. Vid sidan av komplexa uppdrag som fordrar samverkan inom samtliga dessa discipliner, utgörs basen för vår verksamhet av tjänster inom hantering av patentansökningar, registrering av varumärken, juridisk rådgivning och diverse avtalstjänster inom immaterialrättens område. Vi kallar området innovationsjuridik. Genom att IPQ utför uppdrag för flera välrenommerade företag i flera branscher, ges tillfälle till att förkovra sig i dessa.


IPQ erbjuder en trivsam arbetsplats på Vasagatan 11 i Stockholm, med ambitiösa, ansvarstagande och engagerade kollegor med inställningen att allt är möjligt.


 
Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 

Visstid Heltid

Kontakt:

Charlotte Brasch
0731-42 50 64
Charlotte.brasch@jurek.se
Ansök nu

 

 

 

Sista ansökningsdag : 29 maj . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 29 april

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Konsultmässig Legal Counsel med fokus på affärs- eller varumärke