Jurek

Konsulter inom Compliance och Dataskydd till Jurek Law

Är du jurist och söker nya uppdrag som konsult eller vill du prova på rollen som konsult för första gången?

 

Vi på Jurek Law breddar nu vårt nätverk av både juniora och seniora jurister med erfarenhet av compliance och/eller dataskyddsfrågor/GDPR.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig som är intresserad av att gå in på kortare eller längre uppdrag framöver via oss på Jurek Law. Du har en juristexamen och erfarenhet som jurist, antingen från bolag eller från affärsjuridisk byrå. Vi söker både dig som arbetat några år inom compliance och/eller dataskydd samt dig som har mångårig erfarenhet inom nämnda områden.

 

Som person är du självständig, flexibel och har god samarbetsförmåga. Som konsult via Jurek kan du under uppdragstiden antingen vara anställd hos oss eller så driver du eget bolag som underkonsult.

 

Att vara konsult har många fördelar, allt ifrån flexibilitet i tid och omfattning till att själv kunna välja vilka kunder man vill arbeta med. Vi vet att det kan vara en utmaning att själv hitta nya kunder samtidigt som man är ute på pågående uppdrag. Som konsult via Jurek Law kommer du att kunna fokusera på att leverera dina tjänster samtidigt som vi hjälper dig att hitta nya uppdrag. Vi på Jurek Law är själva jurister vilket gör att vi enkelt kan sätta oss in kundernas behov av jurister och matcha deras behov med kunskapen hos juristerna i vårt nätverk.

 

 

Konsultnätverk för jurister:

Jurek Laws ambition är att fortsätta att bredda nätverket av konsulter och därigenom kunna bistå våra kunder med rätt kompetens och kvalité. Vi har ett stort kundnätverk och tillsätter jurister till bolag, byråer och organisationer inom juridikens alla områden. Att ingå i vårt kontaktnät har många fördelar. Förutom att vi hjälper dig att hitta uppdrag, vars längd och sysselsättningsgrad varierar, så blir du en del av vårt nätverk tillsammans med andra juristkonsulter.

 

 

Om Jurek:

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och konsultlösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Jurek är landets främsta rekryteringsbyrå inom juridik. Med 15 års erfarenhet från rekrytering och konsultuppdrag så har vi inte bara en god förståelse för marknaden utan vi kan även bidra med så mycket mer, som att konsultera dig i din yrkesroll och marknadsföra dig och dina tjänster. Vårt varumärke är väletablerat på marknaden och därmed blir också antalet kundförfrågningar fler.

 

 

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

 

Har du frågor eller vill ha mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef i Stockholm Matilda Karlsson på 073 690 5018 eller matilda.karlsson@jurek.se

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 3 juni

Kategorier : Juridik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsulter inom Compliance och Dataskydd till Jurek Law