Jurek

Konsultchef till Jurek Finance

Vill du bli en del av vårt trevliga team och utveckla dina kunskaper inom HR, avtals- och arbetsrätt och kontinuerligt få arbeta med kund- och kandidatkontakter kan denna spännande roll vara intressant för dig. Jurek är ett bolag med stark entreprenörsanda och vår företagskultur kännetecknas av engagemang, affärsfokus och samarbeten.

 

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som Konsultchef hos Jurek Finance kommer du att ansvara för konsultuppdrag och rekryteringsuppdrag inom ekonomi, från medarbetare till chefsnivå. Du ansvarar för hela processen, från att i samarbete med våra kundansvariga säljare fånga upp behov hos våra kunder till att matcha rätt kandidater för uppdraget, samt att ha personalansvar för de konsulter du anställer.

 

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:

- upprätta kravprofiler, skapa annonser, genomföra intervjuer och arbeta proaktivt med att bygga ett starkt nätverk av kandidater

- ansvara för tidrapportering, semesterplanering och annan personaladministration

- medarbetarsamtal och löpande uppföljning med konsulter och kunder

 

Hos oss har du alltid flera processer igång parallellt och tempot är tidvis högt där du ställs inför att leverera snabbt med hög kvalitet. Därför är det viktigt att du är van att prioritera och planera och samarbeta med andra. Du har daglig och fortlöpande kontakt med inte bara våra konsulter utan även kunder och kandidater.

 

I rollen som Konsultchef kommer du att ha ett tydligt fokus på att bygga vidare och utveckla vårt nätverk av konsulter inom Finance. I samarbete med Sälj och Marknad är du också aktiv i att öka försäljning och kännedom om Jurek samt att driva olika kund- och kandidatfrämjande aktiviteter, som till exempel kampanjer, seminarium, konsultaktiviteter och delta i nätverk. Du rapporterar till Head of Business Unit Finance.

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och/eller erfarenhet av att arbeta som ekonom och med fördel har erfarenhet av ledarrollen, antingen som chef eller från en arbetsledande roll. Det är mycket meriterande om du kommer från bemanningsbranschen alternativt har erfarenhet av att arbeta med rekrytering.

 

Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du har social kompetens och förmågan att skapa och bibehålla goda relationer. Du trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar och arbeta lösningsorienterat i en snabb och föränderlig miljö. Framförallt vill du tillhöra ett team med engagemang och driv som har väldigt roligt tillsammans!

 

 

Du erbjuds

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en expansiv miljö med positiva och engagerade kollegor. Jurek är en fartfylld organisation med stark entreprenörsanda där du kommer att ha ett tätt samarbete med kompetenta och drivna arbetskollegor på en av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation samt Business Support. Tjänsten är placerad mitt i hjärtat av Stockholm på Biblioteksgatan vid Stureplan.

 

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-Ansvarig Niklas Westberg på niklas.westberg@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning AB utsågs 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad. Med detta tar vi sikte på att fortsätta vår framgångsrika utveckling och vill nu utöka vårt affärsområde inom Finance med en Konsultchef.

 

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att behålla tillväxt även i framtiden. Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens inom våra affärsområden. Vi är idag ca 85 medarbetare internt och har 300 konsulter. Vill du vara med på vår framgångsrika resa?

 

Sökord: Konsultchef, Rekryteringskonsult, Researcher, Talent Manager, Rekrytering, Bemanning

 

Område: Stockholm

Anställning: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 4 november

Kategorier : Ekonomi & Finans HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsultchef till Jurek Finance