Jurek

Konsult sökes till roll som HR BP hos ett välkänt IT-konsultbolag

Kommer du med en bred bakgrund inom HR, är en trygg och van konsult och söker ditt nästa uppdrag? Trivs du som bäst i en roll där du får agera konsultativt och självständigt driva HR-agendan för din del av verksamheten? Då har vi ett spännande uppdrag för dig!

 

 

Om uppdraget

I rollen som HR business Partner hos vår kund kommer du arbeta tätt tillsammans med nuvarande HR Chef och en HR Koordinator. Organisationen består av cirka 1200 medarbetare med lokala kontor över hela Sverige, där du ansvarar för hela HR agendan för specifika regioner. Du kommer arbeta med löpande chefsstöd och driva aktuella processer över HR-året.

 

Rollen är bred och av både operativ och strategisk karaktär.

 

 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har minst fem års erfarenhet från en bred HR generalistroll och känner sig trygg i alla förekommande processer över HR-året. För att bli framgångsrik i detta uppdrag tror vi att du är en van konsult, med förmågan att snabbt sätta dig in i nya verksamheter och sammanhang. Du har en stark kommunikativ förmåga, har enkelt för att skapa förtroende och är såväl handlingskraftig som självständig i ditt arbetssätt.

 

 

Välkommen med din ansökan!

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek HR, med start så snart som möjligt och löpande fram till årsskiftet – med god chans till förlängning. Uppdraget är på heltid, men vi välkomnar också dig som önskar arbeta cirka 80 %. Vi hoppas tillsätta rollen så snart som möjligt, så är du den vi söker ser vi fram emot din ansökan redan idag.

 

Vi frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se

 

Sökord: HR, Human Resources, HR Business Partner, HR Generalist, HR Manager.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 11 oktober

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsult sökes till roll som HR BP hos ett välkänt IT-konsultbolag