Jurek

Konsult sökes att stötta ekonomichefen

Arbetsbeskrivning

Till vår kund söker vi nu en redovisningsekonom för ett längre uppdrag. Kunden har verksamhet i hela norden och du kommer då jobba med löpande redovisning för dessa länder. Du kommer även att vara delaktig i att utveckla och förbättra befintliga system. I tjänsten ingår också en del Controlleruppgifter. Rollen rapporterar till bolagets Ekonomichef och är placerad i centrala Stockholm. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

 

• Månads- och årsbokslut

• Analys av budget

• Momsavstämning

• Löpande redovisning

• Kund- och leverantörsreskontra

 

 

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 5 års erfarenhet av att arbeta brett med redovisning. Har du tidigare jobbat mot de nordiska marknaderna ser vi det som en fördel. Vidare tror vi att du har ett systemintresse och lätt för att lära dig nya system. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Visma Business, Medius Flow eller Readsoft. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och är en van användare av Excel.

 

Eftersom du kommer att tillhöra en mindre ekonomifunktion är det viktigt att du är prestigelös och beredd att hugga i där det behövs. För att lyckas i rollen ser vi även att du är lösningsorienterad, flexibel och proaktiv. Sannolikt är du den som först upptäcker flaskhalsar i processer och har en vilja att prova nya arbetssätt.

 

 

Du erbjuds

Du erbjuds ett föräldrar vikariat på ca 12 månader där du kommer få en månads överlämning. Uppdraget är förlagt till heltid, men om så önskas kan det också vara aktuellt att jobba 75-80%. Kunden har sitt kontor förlagt i centrala Stockholm, och du kommer jobba tillsammans med ekonomichefen och en till kollega. Förväntat startdatum är omgående.

 

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Catharina Airiman via mail: catharina.airiman@jurek.se

 

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom ekonomi och juridik.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 maj

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsult sökes att stötta ekonomichefen