Jurek

Konsult och nyfiken på ett spännande uppdrag som HR BP?

Kommer du med en bred HR-bakgrund, har arbetat några år i konsultrollen och söker ditt nästa uppdrag? Trivs du som bäst i en internationell miljö hos ett bolag som präglas av engagemang och där du utgör en central roll i en pågående förändringsresa? Då kan detta vara rätt uppdrag för dig!

 

 

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag med start i september och löpande fram till årsskiftet. I rollen som HR Business Partner arbetar du brett med alla förekommande HR uppgifter, framförallt på operationell nivå. Detta innebär exempelvis att driva processer inom perfomance management, medarbetarundersökning, hantera fackliga relationer och förhandlingar samt att löpande coacha och stödja organisationens chefer.

 

 

Vem söker vi till uppdraget?

Vi söker dig som kommer med en bred bakgrund inom HR och känner dig trygg i samtliga processer över HR-året. Du har sannolikt arbetat några år i konsultrollen och är van att snabbt sätta dig in i nya verksamheter. Vi ser det också som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från internationella- såväl som matrisorganisationer.

 

Som person är du en tydlig "peoples person" – du trivs i en roll som innebär att du är första kontakt gentemot organisationen. Du är handlingskraftig och får saker att hända, samtidigt som du inger ett lugn och en trygghet.

 

 

Om ansökan

Är du den vi söker till detta uppdrag? Skicka då in din ansökan direkt! Uppdragetär tilltänkt att starta i slutet på september och vi hoppas tillsätta rollen så snart som möjlgit. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sökord: HR Business Partner, HR Partner, HR Konsult, HR, Human Resources.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 8 september

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsult och nyfiken på ett spännande uppdrag som HR BP?