Jurek

Konsult inom Learning & Development och redo för nytt uppdrag?

Är du en vass learning & development-specialist, erfaren konsult och står redo inför ditt nästa uppdrag? Trivs du när du får vara med från början och kartlägga, utreda och bidra med din expertis för att utveckla utbildningsområdet? Då kan vi ha uppdraget för dig!

 

Mer om uppdrag:

I detta uppdrag blir du en del av ett HR-team om totalt fem personer, där ditt uppdrag blir att genomlysa hur man arbetar med kompetensutveckling/utbildningsinsatser idag, varför och hur man kan utveckla, digitalisera och sätta en process för detta. Du kommer också få bidra i att utveckla onboarding-processen och göra denna digital. Vår kund är verksamma inom försäkringsbranschen och är drygt 250 medarbetare.

 

Vem är du?

Konsulten vi letar efter till detta uppdrag har en gedigen bakgrund inom HR, med en spets inom kompetensutveckling/learning. Du är van att snabbt sätta dig in i nya verksamheter och har enkelt för att skapa en helhetsbild av vilka behov som finns. Att arbeta digitalt kommer självklart och naturligt för dig och du har en förmåga att på ett strukturerat sätt skapa rutiner och processer.

 

Välkommen med din ansökan!

Detta är ett uppdrag på heltid, med start så snart som möjligt och därefter löpande cirka ett år. Vår kund har sina lokaler placerade centralt i Stockholm, även om det också finns möjlighet att arbeta hemifrån. Vi hoppas tillsätta detta uppdrag så snart som möjligt, så är du nyfiken? Hör av dig eller skicka in din ansökan direkt.

Vi hörs!

 

Område

Stockholm

Anställning

Visstid

Omfattning

Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 9 november

Kategorier : HR & Organisation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsult inom Learning & Development och redo för nytt uppdrag?