Jurek

Konsult för arkiv till myndighet i Växjö

Nu söker vi konsult för arkivarbete under två veckor i december. Har du erfarenhet av att arbeta med arkiv eller som registrator och är tillgänglig för att arbeta på plats i Växjö? Välkommen in med din ansökan! 

 

Arbetsuppgifter

Detta konsultuppdrag innebär att utföra aktomläggning och andra enklare akrivvårdande åtgärder för en statlig myndighet. Du kommer att utföra rensning av arkivskadligt material.

 

Vem är du?

Vi söker dig som är utbildad arkivarie eller registrator och har erfarenhet inom sådant eller likvärdigt arbete. Stor vikt läggs vid noggrannhet och förmåga att följa instruktioner.

 

Du erbjuds

Uppdraget är på heltid, 100 %, under två veckor i december. Du erbjuds ett konsultuppdrag via Jurek hos vår kund. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kandidatansvarig Livija Bekkhus på livija.bekkhus@jurek.se.

 

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område

Växjö

Anställning

Visstid

Omfattning

Deltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Växjö . Publicerat : 10 november

Kategorier : Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konsult för arkiv till myndighet i Växjö