Jurek Bemanning

Konferensvärd/värdinna på 70%

Arbetsbeskrivning
Vi söker en konferensvärd/värdinna på 70% till vår kund, en ideell organisation med internationell prägel, med kontor vid Torsplan. Detta är initialt ett konsultuppdrag, med goda chanser till överrekrytering till vår kund efter 6 månader.

Som konferensvärd/värdinna hos vår kund kommer du ha en mycket bred roll och stötta där behov finns inom kontorsservice, reception, konferens och fastighet. Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Ta emot inkommande samtal från kunder och ta emot besök
• Utföra administrativa uppgifter samt hantera posten
• Förbereda och städa konferenser, beställa catering, servering samt diskplock
• Kontorsvaktmästeri såsom post- och godshantering, arkivering, fakturering och kopiering

Detta är en mycket varierad roll där det är viktigt att kunna ta egna initiativ. I denna roll får du ett stort professionellt och socialt nätverk.

Den faktiska arbetstiden varierar men är belagd under kontorstid. När vi har event kan du arbeta mellan 09.30-18.00 eller 12.00-20.00.

Vem är du?
Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt ett intresse inom konferens/hotell/reception. Det är meriterande med erfarenhet av hotell, restaurang, konferensverksamhet eller motsvarande. Vidare är du flytande i svenska och engelska, och har erfarenhet av Officepaketet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering, och söker dig som är serviceinriktad, utåtriktad samt har en god problemlösningsförmåga. Du är stresstålig, driven och har en förmåga att se vad som behöver göras och ta egna initiativ. Vi ställer höga krav på flexibilitet och prestigelöshet samt att du kan hantera snabba förändringar och beslut. Då tjänsten innebär mycket kontakter trivs du i mötet med människor och har lätt för att skapa förtroende.

För att trivas hos vår kund är du en glad och positiv person med mycket energi. Du är ansiktet utåt och har därför en positiv inställning och ett leende på läpparna!

Du erbjuds
Du erbjuds en tjänst i en väldigt spännande verksamhet i en internationell miljö. Du ges stora möjligheter att utvecklas personligt likväl som professionellt. Hos vår kund får du möjlighet att driva och bygga upp ett modernt konferenskoncept tillsammans med dina kollegor. Kunden sitter i centralt belägna lokaler i Stockholm, och klimatet präglas av prestigelöshet och högt i tak.

Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet och är initialt en inhyrning på 6 månader med målsättning att därefter bli anställd direkt hos vår kund. På en intervju hos oss avslöjar vi namnet på kundföretaget och berättar mer om tjänsten.

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Paulina Stjernström på paulina.stjernstrom@jurek.se. Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.

Start
Omgående

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

 

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning: 
Tillsvidare Deltid

Kontakt:
Paulina Stjernström
paulina.stjernstrom@jurek.se

 Ansök nu

Sista ansökningsdag : I morgon . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 20 oktober

Kategorier : Kundservice Övrigt


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Konferensvärd/värdinna på 70%