Jurek

Konferensvärdinna sökes till spännande bolag i finansbranschen

Vi söker dig med härlig energi som gillar att ge förstklassig service. Tjänsten innebär i stort att på ett professionellt och representativt sätt ge förstklassig service till besökare och kollegor. Det är viktigt att du trivs i en roll med varierande uppgifter och vi ser gärna att du har ett genuint intresse av mat och dryck då en stor del av arbetet är planering av mindre eller större möten och arrangemang kring just det.

 

 

Arbetsbeskrivning

Är du en ambitiös och prestigelös konferensvärdinna/konferensvärd som trivs i en högpresterande miljö? Vår kund söker nu en serviceinriktad kollega till deras team. I denna roll kommer du att tillsammans med receptionsteamet sköta alla de uppgifter som ingår i en konferensvärdinnas roll. Du kommer att förbereda inför möten med luncher och kaffebrickor samt planera inför stora möten. Du kommer att tillsammans med dina kollegor i receptionen vara i ett team som gör allt för att skapa arbetsglädje, trivselfaktor och se till att det är ordning och snyggt på alla allmänna ytor.

 

Detta är en bred roll inom konferens och många arbetsuppgifter är ad-hoc vilket kräver din förmåga att kunna prioritera och handla snabbt och effektivt. Du kommer också att vara en del av receptionen och stötta upp med att svara i telefon och ta emot besökare.

 

 

Din profil

I denna roll ska du vilja ge förstklassig service till dina medarbetare och besökare. Du bör vara extra stresstålig, kunna samarbeta och vilja utvecklas i en professionell miljö. Vidare ser vi att du är en person som känner in din omgivning, har integritet, driv och är ambitiös. Du är detaljorienterad och du behöver ha en blick för vad som behöver göras på kontoret för att servicen ska bli den bästa möjliga.

 

Vi söker dig med några års erfarenhet av service från kontor, restaurang- eller hotellbranschen och tycker om att göra det lilla extra för dina kunder. Gillar du att baka själv är det ett varmt välkommet intresse. Du är van att hålla goda relationer till leverantörer samt sköta beställningar och har du intresse för en hälsosam inriktning är det ett plus. Vi söker dig som är kreativ och nytänkande. Stort fokus kommer även vara på personlig drivkraft, prestigelöshet och mogenhet.

 

Du bör vara van att arbeta med datorn som arbetsredskap och även ha goda ha goda kunskaper i engelska.

 

 

Övrigt

Tjänsten erbjuder varierade arbetstider som flexar mellan 8-18.30 under vardagar varför det är viktigt att du har möjlighet att gå in i ett varierat arbetsschema tillsammans med dina kollegor.

 

För frågor gällande tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering på susanne.wearing@jurek.se.

 

Vi går igenom urvalet och presenterar kandidater löpande för vår kund så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

Område

Stockholm

Anställning

Tillsvidare

Omfattning

Heltid

 

 

 

Ansök nu 

 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 23 mars

Kategorier : Kontor & Administration Kundservice


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Konferensvärdinna sökes till spännande bolag i finansbranschen