Jurek Bemanning

Koncernredovisningsekonom till rolig & utvecklande tjänst!

Till ett spännande, innovativt och expansivt företag i centrala Göteborg söker vi dig som är en riktigt duktig koncernredovisningsekonom. Du kommer att ingå i ett drivet och kompetent team där din arbetsuppgift är att självständigt sköta redovisning och rapportering direkt mot kund. I rollen ingår det att sköta koncernredovisning och konsolidering av koncernens bolag, rapportera bokslut till kund, tillhandahålla ekonomisk information vid efterfrågan med mera.

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående som sträcker sig minst 3 månader. För rätt person finns chans till anställning hos kund.

Vem söker vi?
Till denna roll söker vi dig som är civilekonom med flerårig erfarenhet av koncernredovisning och kvalificerad redovisning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat samt har en god nivå på dina Excel-kunskaper.
Som person tror vi att du är noggrann, självgående och har ett öga för detaljer. Du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Att vara ödmjuk och flexibel kommer naturligt för dig, och du är duktig på att kommunicera med såväl kunder som dina kollegor.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred roll med spännande arbetsuppgifter på ett spännande företag beläget i fräscha lokaler i Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag som sträcker sig minst 3 månader med chans till anställning hos kund. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se
. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se.

Om företaget
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning: 
Visstid Heltid

Kontakt:
Julia Järvholm

 Ansök nu

 

Sista ansökningsdag : 18 november . Arbetsort : Göteborg

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Koncernredovisningsekonom till rolig & utvecklande tjänst!