Jurek Bemanning

Koncernredovisningekonom till ideell förening

Till vår kund, en av de tidigaste och största anordnarna av personlig assistans och en ideell riksförening söker vi nu en koncernredovisningsekonom. I koncernen ingår dess dotterbolag i Sverige, Norge och Finland. Utöver koncernen hanterar man också ekonomin för de fristående organisationerna med lokalföreningar, samt Stiftelsen. Idag har man 430 uppdragsgivare, som alla använder personlig assistans och 4 000 anställda personliga assistenter. Du kommer vara placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm.

Kunden önskar start i januari och uppdraget löper på heltid fram till maj 2020 med chans till förlängning.

Du blir en del av ekonomiavdelningen som består av 5 personer. I rollen krävs ett högt mått av problemlösnings- och analytisk förmåga. Ekonomiavdelningen arbetar mål fokuserat med deadlines och högt tempo, där ansvaret är tydligt fördelat inom gruppen.
 

Arbetsbeskrivning:

• Avstämningar av koncerninterna mellanhavanden och balanskonton
• Löpande bokföring
• Månadsbokslut
• Balanskontoavstämningar
• Påminnelser och inkassoärenden
• Att vara behjälplig med leverantörsreskontra och fakturering
• Att vara behjälplig med moms och skatteredovisning
• I vissa fall medlemsekonomi
 

Vem är du:

Vi tror att du som söker tjänsten har relevant utbildning inom ekonomi och minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet av redovisning och bokslutsarbete. Du kan att självständigt kunna upprätta månadsbokslut för bolaget, såväl som dotterbolag och koncernen. God förmåga att arbeta i Officepaketet och där främst Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med Navision.


Du erbjuds:

En bred och spännande roll som Koncernredovisningsekonom i en ideell förening som verkar utan vinstintresse, med medlemmarnas bästa som enda mål. Tjänsten omfattar heltid med start i januari och ingår i vår uthyrningsverksamhet och du kommer att vara anställd som konsult via oss på Jurek Rekrytering & Bemanning. Uppdraget fram till maj med chans till förlängning.

Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sophie Hersvall sophie.hersvall@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.
 

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Heltid

Kontakt:

Sophie Hersvall


Ansök nu


 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 2 januari

Kategorier : Ekonomi & Finans


Senaste jobben från Jurek Bemanning

Alla jobb hos Jurek Bemanning

Liknande jobb Koncernredovisningekonom till ideell förening