Jurek

Koncernekonom med goda kunskaper i Oracle

Arbetsbeskrivning
Som en del i att bygga ett "modernt Finance" har kunden startat ett internt projekt rörande förflyttning av informationsförsörjning, systemstöd, processer och förmågor. 

Syftet med projektet är att säkerställa uppfyllanden av befintliga och nya regelverkskrav, effektivisera kopplat till affären genom förbättringar av styrning, analys och uppföljning. Projektets mål är att skapa en en ny och effektivare koncernredovisning.  I syfte att öka samordningen av olika aktiviteter inom koncernredovisning och dess beroende till bolagsredovisning samt få en kontinuitet även under bokslutsperioderna så söker vi nu en konsult som kommer att rapportera till initiativledare för projektet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter.
• Samordning av projektaktiviteter inom koncernkonsolideringen 
• Ta tillvara och utgå från kunskap om dagens kontoplan med tillhörande dimensioner och system 
• Utveckling av kontoplan i konsolideringssystemet med tillhörande dimensioner för koncern och som baseras på en gemensam kontoplan i huvudboken -
• Anpassning av bryggan mellan huvudbok och konsolideringssystem med de krav som koncern ställer på denna information 
• Samordning informationsbehov i konsolideringssystemet med avseende på de förändringar som sker i huvudboken 
• Samordning av gränssnitt mot avdelningen Group Planning & Control gällande gemensam kontoplan 


Du erbjuds

Du erbjuds en roll som koncernekonom i ett av våra större bolag inom sin sektor. Bolaget sitter i centrala Stockholm och har ett behov från mitten av april till sista december. Tjänstens omfattning är på 80%.

Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Gabriel Spennare via mail: gabriel.spennare@jurek.se


Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Område:

Stockholm
Stockholms län

Anställning:

Visstid Deltid

Kontakt:

Gabriel Spennare


Ansök nu

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 10 februari

Kategorier : Ekonomi & Finans Kontor & Administration


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Koncernekonom med goda kunskaper i Oracle