Jurek

Kommunikatör till Visita

Visita är bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen. Visita tecknar branschens kollektivavtal och är en medlemsorganisation i Svenskt Näringsliv. Bland våra medlemmar finns restauranger, hotell, campingplatser, nöjesparker, vandrarhem, spa-anläggningar, turistbyråer och skidanläggningar. Som branschorganisation hjälper Visita företagen att växa och utvecklas och är besöksnäringens företrädare i politiska frågor. Som arbetsgivarorganisation ger Visita företagen råd och stöd i arbetsgivarfrågor och i förhandlingar med våra fackliga motparter.Visita arbetar för att lagar, regler och affärsvillkor ska utformas så att näringen ges ännu bättre möjligheter – och uppfattas som den tillväxt- och jobbmotor vi faktiskt är.

 

Nu söker vi en junior Kommunikatör som kan avlasta övriga medarbetare med diverse kommunikationsuppgifter. En utvecklande och spännande möjlighet för dig som är i början av din karriär.

 

Läs mer på www.visita.se

 

 

Arbetsbeskrivning

I den här rollen ingår en mängd varierande arbetsuppgifter där du förväntas vara våra kommunikatörers högra hand, en kollega som kan avlasta med det mer operativa, dagliga arbetet. Det handlar t ex om att uppdatera hemsida, skriva utkast till en post i sociala medier eller svara på inkommande frågor i chatten. Vidare kan du förväntas vara behjälplig med att författa olika texter till digitala kanaler eller att göra research och faktakoll. Ibland är du också ansvarig för pressjouren.

 

 

Vem är du

Vi söker dig som är i början av din karriär som tex Kommunikatör och som en förståelse för hur budskap ska landa hos olika målgrupper. Du är en framåt och målmedveten person som tycker om att hjälpa till med högt och lågt. Du har en viss förståelse för vad en branschorganisation är och har ett intresse för samhällspolitiska frågor. Du är en mycket god skribent, gärna med utbildning inom Media- och Kommunikation eller motsvarande. Du har något eller några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Om du har någon slags politisk erfarenhet ser vi det som ett stort plus.

 

 

Du erbjuds:

Detta är ett konsultuppdrag på 100% med start omgående och förväntas pågå fram t om juni -21, med stora chanser till förlängning. Vi erbjuder dig en spännande och omväxlande arbetsplats i en bransch- och arbetsgivarorganisation som representerar en starkt växande näring. Visita samarbetar med Jurek Marketing & Communication i det här uppdraget. Vid frågor om tjänsten kontakta Lotta Köhler, lotta.kohler@jurek.se, eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

 

Område: Stockholm

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 19 februari

Kategorier : Kommunikation Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör till Visita