Jurek

Kommunikatör till spännande verksamhet i Göteborg

Nu söker vi en kommunikatör för ett långvarigt konsultuppdrag till vår kund som är verksam inom planeringsarbetet av transportsystem för samtliga trafikslag samt för byggande, drift och underhåll av statliga vägar och järnvägar. Har du en bakgrund inom kommunikation, har arbetat med redigeringsverktyg och söker nästa utmaning? Då kan rollen som kommunikatör vara något för dig!

 

 

Vad innebär rollen som Kommunikatör?

Som kommunikatör kommer du att arbeta såväl operativt som strategiskt med brett kommunikationsarbete. I denna roll arbetar du med exempelvis:

 

- internt och externt kommunikationsarbete på strategisk och operativ nivå.

- planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser.

- marknadsundersökningar och omvärldsanalyser.

- rådgivning till kollegor i kommunikationsfrågor.

- uppdatering av information på extern och intern webbplats.

 

Rollen som kommunikatör innebär att göra analyser och ha koll på omvärldens bild av myndigheten, i såväl traditionella som sociala medier. Utifrån omvärldsbilden föreslår du proaktiva kommunikationsaktiviteter i både myndighetens löpande verksamhet och i större projekt samt evenemang. Detta är ett långt konsultuppdrag som sträcker sig till hösten 2023. 

 

 

Vem söker vi till tjänsten som Kommunikatör?

Som kommunikatör ser vi att du är samarbetsorienterad; anpassar dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet. Du är relationsskapande; tar aktivt initiativ i sociala sammanhang, kliver fram och har lätt för att skapa nya relationer. Som kommunikatör är du självgående; tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är kreativ; ser utanför boxen, tänker i nya banor och finner nya lösningar på gamla problem. Arbetet innebär att du är analytisk; löser problem utan att missa de långsiktiga strategierna, ser logik och samband i komplex information eller miljö.

 

Kvalifikationer:

- högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation (eller likvärdig utbildning)

- Minst 2 års arbetslivserfarenhet som kommunikatör.

- kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggnad.

- goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt.

- goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.) samt webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)

- kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

 

 

Du erbjuds

Ett roligt och utvecklande konsultuppdrag som Kommunikatör ute hos vår kund. Här får du chansen att bredda dina kunskaper på en riktigt trevlig arbetsplats med god gemenskap och härlig arbetsmiljö.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Område: Göteborg

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

Ansök nu 

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Göteborg . Publicerat : 1 oktober

Kategorier : Kommunikation


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör till spännande verksamhet i Göteborg