Jurek

Kommunikatör sökes till ett statligt forskningsinstitut!

Just nu söker vi en kommunikatör till Statens väg- och transportforskningsinstitut i Linköping. Har du erfarenhet av att skriva och publicera pressmeddelanden med hjälp av viaTT och vill du delta som kommunikatör i utvalda nätverk, samarbeten och större projekt? 

 

Välkommen med din ansökan idag! 

 

Arbetsbeskrivning
I rollen som kommunikatör kommer du att förstärka teamet på Statens väg- och transportforskningsinstitut i Linköping. Du kommer bland annat skriva och publicera nyhetsbrev, publicera platsannonser samt skriva artiklar. I rollen som kommunikatör kommer du att planera och producera för filmer samt arbeta kontinuerligt med social medier. Du kommer även stötta i projekt gällande kommunikationsarbetet samt upprätta projektkommunikationsplaner. 

 

Vem är du?
Vi söker dig som har god förmåga att kunna genomföra kommunikationsarbetet internt och externt på strategisk och operativnivå. Du kan planera, genomföra och utvärdera kommunikationsinsatser. Samtidigt ska du kunna genomföra marknadsundersökningar och omvärldsanalyser. Vi ser att du kan arbeta med informationsmaterial och kan uppdatera information på extern och intern webbplats. Genomgående ska du arbeta med varumärket samt stötta kollegor i kommunikationsfrågor.

  • Högskoleutbildning exempelvis inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och minst tre (3) års arbetslivserfarenhet från liknande arbete.
  • Alternativt, gymnasium eller likvärdig utbildning samt fem (5) års arbetslivserfarenhet som kommunikatör
  • Kunskap om digital kommunikation, sociala medier och varumärkesbyggande
  • Goda kunskaper i MS Office eller likvärdigt
  • Goda kunskaper i redigeringsverktyg (exempelvis Indesign, Photoshop m.fl.)
  • Webbpubliceringsverktyg (exempelvis Episerver, Sitevision m.fl.)
  • Erfarenhet av att arbeta med enkäter
  • Kunna kommunicera obehindrat på svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

 

Vad vi erbjuder
Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% från 23 augusti och löper tom. 2022-03-25. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsassistent Elvira Björebäck via mail: 
elvira.bjoreback@jurek.se 

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

 

Om Jurek
Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

 

Område: Linköping

Anställning: Visstid

Omfattning: Heltid

 

 

 Ansök nu

 

 

Ansök snarast . Arbetsort : Linköping . Publicerat : 7 juli

Kategorier : Försäljning & Marknadsföring Media & Journalistik


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör sökes till ett statligt forskningsinstitut!