Jurek

Kommunikatör med strategisk kompetens till offentlig förvaltning

Arbetsbeskrivning
Rollen som Kommunikatör är bred och du arbetar i nära samarbete med projektledare och regionplanerare hos denna offentliga förvaltning. Du har en strategisk stödjande roll i kommunikationsfrågor och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är följande;

- Delta i det löpande arbetet på kommunikationsenheten.
- Arbeta med att planera, koordinera, praktiskt genomföra och följa upp kommunikationsinsatser.
- Samarbeta med externa leverantörer för såväl produktion som strategiska uppdrag.
- Kommunicera med externa parter och etablerar förtroende samt skapar en god förståelse för det regionala utvecklingsuppdraget.

Du kommer att arbeta i team med fem personer på kommunikationsenheten och rapporterar till kommunikationschefen.


Din profil

Du har minst fem års erfarenhet av en liknande kommunikatörsroll och erfarenhet av projektledning. Vi söker dig som är intresserad av samhällsfrågor och har en akademisk utbildning inom medie- och kommunikationsvetenskap, statsvetenskap eller annan relevant utbildning. Har du tidigare arbetat i en politiskt styrd organisation är det meriterande.

Du är en god skribent och behärskar texter för såväl webben som andra sammanhang. Verksamheten är mötesintensiv och det är ett plus om du har erfarenhet av att planera och genomföra möten, seminarier och konferenser. Du behärskar sociala medier och har erfarenhet av webbpublicering. Som person är du lösningsorienterad, prestigelös och ansvarstagande. Du är lyhörd och kommunikativ med förmåga att utveckla relationer. För att lyckas i rollen ser vi att du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor.


Du erbjuds

En spännande tjänst där du får arbeta i ett dynamiskt team som är placerat i Lindhagen Stockholm. Detta är ett konsultuppdrag med start 1:a december till 31:a mars, med chans till förlängning. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekryterande Konsultchef på Jurek Rekrytering & Bemanning, Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Område: Stockholm
Anställning: Visstid
Omfattning: HeltidAnsök nu

 

Ansök snarast . Arbetsort : Stockholm . Publicerat : 15 oktober

Kategorier : Kommunikation Statsvetenskap


Senaste jobben från Jurek

Alla jobb hos Jurek

Liknande jobb Kommunikatör med strategisk kompetens till offentlig förvaltning